(S)kamlöst!

2011-02-19, kl. 07.00

"Tron på demokratin är det som skiljer ut oss" sa Kajsa Borgnäs ledamot av sossarnas kriskommission. Måste erkänna att jag missat uttalandet. Om någon trodde att valnederlagen gjort sosarna ödmjuka så kom det på skam. Samma fullständiga hybris och skamlöshet.
Riktigt bra ledare av GB - som uppenbarligen skriver än fast han slutat. Nog är det väl ett fattidomsbevis att Kuriren uppenbarligen inte klarat av att rekrytera ny ledarsrkibent?

Apropå ödmjukhet må jag säga att Sven-Bertil Taubes framträdande i Skavlan igår var en positiv upplevelse. En ny framtoning som innehöll en hel del ödmjukhet. Historien om Frank Sinatras uppmaning till Sven-Bertil & co att hålla sig til whiskyn och fortsätta drömma (om de unga kvinnorna) var självutlämnande.

Annars var det väl André Pops som stod för kvällens roligaste när han konstaterade att Hellner och Kalla iaf inte kom till VM i Norge för att skala bananer.

Själv lagade jag lite mat igårkväll - och missade en av resorna i På Spåret som tydligen gick till Haparanda.

Gårdagens höjdare var väl Luleå Baskets seger och priset till Galären och Gunnar Thålin. Det ligger hårt jobb - inte alltid i medvind - bakom Gunnars framgångar. Och för Luleåbaskets del hoppas vi nu på att det äntligen blir guld - så nära så många gånger. Nu tar vi det!

Idag ska jag börja med att röja här hemma - samma procedur som vanligt. Sen lite ärenden. Förnya mitt tips med Anita till exempel. Hämta hem lite material som jag ska ha med till Kalix i morgon - så jag kan åka direkt hemifrån. Ja lite smått och gott. Klockan 17 ska jag hämta hem en kompis - sen ska hon och jag gå på lokal och fira hennes 60-årsdag.

Kommentarer
Postat av: Karin Arnehed

Vad kul din blogg verkar! kommer definitivt läsa på din blogg igen! =) Ha en trevlig helg =P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback