Svårt med nollorna

2011-02-23. kl. 06.00

Inte bara Margareta Sandstedt, Sverigedemokraterna - fyrtiotusenmiljarder kronor - som har svårt med nollorna. Läste
Åsa Poromaas artikel i gårdagens NSD - om 7 miljoner i intäkter för Radiotjänst. Minns att jag kollade miljoner-contra miljarder - jo det stod miljoner. Men borde förstås ha tänkt själv - återigen ett bevis för att man inte ska tro det som står i tidningarna.

Kurirens ledare behandlar ämnet - tv-licenser - idag. Och förordar en allmän radio- och TV-licens - tar mig ett par omläsningar att förstå skllnaden mot nuvarande TV-avgift - men till slut klickar det till. Förmodligen en avgift på skattsedeln oavsett du vill det eller ej. Inga kontrollanter behövs. Fast frågan är om det är början till fler särskilda avgifter på skattsedeln? Ledare - icke länkbar - så less jag blir.

Och Börje Lööw lämnar landstinget - nu är det inte mycket kvar i uppdrag. En ersättarplats till riksdagen för Siv Holma. Härde nyheten på finska nyheterna på väg hem igår - uppfattade att han lämnade partiet - vilket väl bevisar mina kunskaper i finska. Däremot lär han tillhöra vänsterpartiet i Boden numer.

Och "yrhättan från Trollhättan" har också lämnat in. I tidernas begynnelse - i början av 70-talet  när jag blev aktiv i folkpartiet hittade jag bild av henne på en arkiverad afischtavla - halmhatt och rösta ungt!

Torsten och Torun har namnsdag - grattis. Det nostalgiska minner kommer ihåg Torsten Lindfors - en av bröderna Lindfors som alltid sågade ved på 1:a maj för att visa var de riktiga arbetarna fanns.

Och min kropp - främst den vänstra armen och skulderbladet - har "aktiverat" sig igen efter gårdagens träning - trots att jag i samråd med Marie bestämde vilka rörelser jag skulle undvika. Men det kan nog bli en bra dag idag iaf. Jobb på förmiddagen - behandling hos Marie och klippning hos Klas på eftermiddagen.

Och till Anita i Gävle hälsar jag att tipsvinsten låter vänta på sig - men ny 10-veckors inlämnad.

Kommentarer
Postat av: erki

Åsa Poromaa jobbar på Kuriren ....

2011-02-25 @ 14:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback