Tiden

2011-02-07, kl. 06.15

Tiden går fort när man har roligt - ett gammalt talesätt. Uppenbarligen borde jag vara på gränsen till att skratta ihjäl mig - fattar inte att det är måndag nu igen.
?
Igår var en ovanlig dag - jag lämnade inte gården. Synnerligen ovanligt - om inte annat brukar jag väl alltid "måsta" till Kvantum eller jobbet.

Gårdagen inleddes med ett litet snöröj - sen var det städ hela dagen. Tänk om jag kunde låta bli att röra till det nu - ställa undan prylar alltefter?

Men mellan moppningarna hann jag förstås med både det ena och det andra i sportväg - på TV. Undrar varför curlingspelare måste skrika så ini h-vete. Fick skruva ned ljudet varje gång de skiftade till curling.

Det blev tungt med damernas skidskytte - vinden blåste sönder tävlingen. Och själv blev jag så trött av allt städande och sportande att jag la mig kl. 19 för att vila en timme. I vkäntan på program om äldre och parboende. Men vaknade först 23.40.

Ser inte precis framemot de närmate 5 lördagarna med Melodifestivalen - men förhoppningsvis blir vi inte lika "drabbade" kommande lördagar då den utlokaliserats från Luleå.

Rickard och Dick har namnsdag. Grattis. Och Stefan Tornberg fyller år - grattis. Detsamma gör mitt kusinbarns fästmö Zara Ullenius. Grattis där också.

Idag blir en helt vanlig dag på jobbet - lite längre än vanligt kanske (om jag inte hittar på något annat) eftersom jag ska invänta träninstid kl. 15.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback