Början och slutet

2011-01-31, kl. 06.00

Så härlig känsla att knappa ut sig på internet. Det tänker jag normalt inte på - men efter gårdagens totala isolering vet jag att uppskatta. Även på detta område gäller att hälsan tiger still.

Kan undra om det var en slump att det
kapades kablar i både Umeå och Sunderbyn samtidigt? Är det jakt på koppar eller handlar det om rent sabotage. På tesen om att en olycka sällan kommer ensam kan jag notera att detta skedde samtidigt som nynazisterna "invaderade" Luleå centrum?

NSD "utlovar" tio års fängelse för tjuvarna. Det kan vi väl ställa upp på?

Ivar har namnsdag idag - grattis Gustafsson i Öjebyn.

Väl glad att jag inte hade någon semester till Egypten inplanerad. Men semester och inställda semestrar är väl bullshit i detta sammanhang. Man undrar ju vart Egypten går?

För övrigt förlorade jag två handbollsmatcher igår - först Sverige och sen Danmark. Är nog första gången jag hejar på Danmark i något sammanhang - men vanan att hålla på David mot Goliat sitter i.

Kalixföretagarna skriver idag ett upprop för bibehållande av kirurgin i Kalix- vällovligt - det borde ju vara huvudspåret. Men trist att de bdrar till att utgångspunktee för diskussionen ska vara arbetstillfällen - landstinget är till för att bygga sin del av infrastukturen skriver det. Förvisso - beroende på vad man läser in i det - men det kan ju aldrig vara så att vi ska ha sjukvård för att folk ska ha arbete. Hm - nu har jag ägnat kraft att skriva om detta och glömt att inte ens debattinläggen går att länka längre.

Början och slutet. En ny vecka att sätta händerna i. Och slut på tråkiga januari. Måste säga att det var en bra grej att korta den med semester - ska nog fundera om det inte borde bli en vana.

Apropå tiden så var jag och försökte få en rengöring och servce av fars Tissotklocka. Tissot - kändes som en märkesklocka? - tänkte väl att det skulle vara värt att repa den. Men nej - det är lite fukt i den köp en ny var budskapet. Men nu verkar klockan ha revancherats sig - nu har den inte sackat på mer än ett dygn. Det finns ju ett uttryck om att "det blir nog bra när det får torka" - så sant.

Nu kör vi måndagen som kompis "Gunnar skulle ha sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback