Inte en knop

2011-01-25, kl. 06.00

Inte en knop gjorde jag igårkväll. Kom hem vid 18-tiden - sjönk ned i fåtöljen och där blev jag - till midnatt. Förvisso blev det en för lång dag igår - men uppenbart är att min kropp skulle vilja vara i Thailand hela tiden. Här hemma smånyper den och ömmar hela tiden. Och stel och stömmlig känner jag mig - jämförelsevis.

Medan jag vilade i fåtöljen fixade Linus Hannedahl värdefulla uppgifter till mig. Det tackar jag särskilt för och hoppas kunna återgälda.

Det här programmet -
om David som fann sina biologiska föräldrar - och sex syskon - kunde jag ha sett igårkväll när jag ändå degade i fåtöljen. Vilken upplevelse det måste varit för alla inblandade.

Fiffel och båg toppar båda lokaltidningarna. I NSD fortsätter såpan med godemännen i Boden. Och i Kuriren toppar affären med fiffelavslöjandet i hemlig klubb. Lite irriterande att det inte berättas vilken klubb det handlar om.

Och hur bygger vi nuförtiden? Ishallstak som hotar att rasa in - igen. Här på Bärigårn finns tak som är flera hundra år gamla - och det håller. Peppar, peppar!

Bäst att avsluta skrivandet nu - lönedag idag - lämpligt att komma i tid till jobbet.

Men avslutningsvis ändå en namnsdagshälsning till Paul och Pål. Och en hålla-tummarna-hälsning till kusin Kerstin som är i Umeå för bedömning av sin ryggskada. Går den att operera eller ej?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback