Lätt fångat?

2011-01-20. kl. 05.30

Inte många timmars sömn - nyfikenheten till det vanliga vardagslivet blev för stort - så det blev uppstigning klockan 4 efter bara 4 timmars sömn.

Och har företagit en något annorlunda "strandpromenad" idag. Senaste veckorna har det blivit en timmes promenad i cirka 30 grader plus. Morgonens tidningshämtning skedde i minus 22. Men det var skönt det också.

Och behövligt - nyfikenheten drev mig direkt till vågen i morse. Plus 4,4 kilo. Även om jag är positiv till kynnet kan jag knappast inbilla mig att de dagliga promenaderna och lite simning kan ha gett så mycket mer muskler. Tesen om att muskler väger mer än fett. Får väl snarare hoppas på ordspråket om "lätt fångat lätt förgånget".

Efter en intensiv längtan att återigen hålla papperstidningarna i handen blev det en lätt besvikelse. som  Inte mycket som fick adrenalinet att pumpa runt.

Noterade dock att Sebastian och Fabian har namnsdag. Stort grattis till er alla - och särskilt till unge herr Rautila.

NSD toppar med
polishunden Killen som spårar det mesta. Kuriren "spårar" på HA och deras skulder hos Kronofogden. I spåren av detta får vi också en tio-i-topp lista kommunvis på samtliga värstingar där. Förvånas över ett namn jag känner igen - en vad jag vet rätt vanlig "svensson" som lyckas notera skuler till kronofogden på över 12 miljone kronor?

Rikstema på båda ledarsidorna - Kuriren om gårdagens partiledardebatt och NSD lanserar en egen partiledarkandidat i form av Leif Pagrotsky.

Hittar den här inte helt nya nyheten - någon dag gammal - i Kuriren - om Scania i allmänhet och dess vd Leif  Östling i synnerhet. Trist om "luleåsonen" skulle gjort sig skyldig till sånt vidrigt brott - fortsättning lär väl följa. Nyheten påminner mig att jag förutom 6 statsministerböcker också läst "kampen om Saab" av Jan Fröberg. Rekommenderas verkligen åtminstone för er som följde saab-affären i media. Lättläst.

Känner mig lätt stressad - ser högarna med posten framför mig på bordet - måste hugga i några utbetalningar nu. Börja beta av - känner att det kommer ta någon vecka att komma ikapp -  både arbetsmässigt och privat. Idag jobbar jag mellan 09.00 -13.00. Privat ska jag göra något riktigt kul idag. Ta farväl av URR 625 och vänja mig vid ett nytt registreringsnummer. Vilket det blir vet jag inte - eftersom bilen som till sverige och stan dagen före julafton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback