Till glädje

2011-01-21. kl 06.00

Rubriken bara kom för mig - varför vet jag inte. Men får väl leva upp till den då!

Kurirens ledare är det första jag tänker på - om skärpning av vårdgarantin och kömiljarden. Tänker på kusin Kerstin och hur mycket resurser som slösats bort i form av onödiga remissrundor och ofullständiga remisser. Frågan är hur mycket som är medvetet dribbel? Iaf bra att det nu skärps upp så det inte ska löna sig att fiffla med statistiken. Och till glädje att kunna glädjas åt ett kd-förslag.

Till glädje för Johan att Linköping vann - synd bara att det var mot Luleå.

Det finns säkert fog för en del av kritiken mot Fas 3. Det förefaller väl generöst med 225 kronor per dag för att ta hand om en anvisad. Klart det lockar till sig bedragare. Själv kommer jag ihåg den spelande och sjungande "fas-trean" som var till sån glädje för gamlingar där far var.

Och också en spark kan vara till glädje - som för Frida Esperi i Grubbnäsudden - en nyhet som är första sides stoff i NSD.

Kuriren skriver idag om tulpaner - och om jag minns rätt var vi norrbottningar bäst på att köpa dessa. Det är nog den blomma - näst blåklinten förstås - som är mig till glädje

Agnes och Agneta har namnsdag idag - grattis till alla er jag känner. En särskild tanke till Agnes på pappas boende som var till sån glädje för oss alla.

Hör på TV - Nord-Nytt - att vår isskulptör (med mera) Dan Lestander ska ställa ut i London. Kan tipsa Karolina - kusin Kerstins yngsta - i London om detta - kanske kan vara till glädje för henne. Som för övrigt fyller år idag - hipp hurra! Ett grattis också till Migelle som fyller år idag. Det kanske kan vara honom till glädje att jag nu lärt mig stava hans namn rätt (eller?).

Själv ska jag nu vandra ut till denna dag - och glädjas åt alla mina vänner som är mig till glädje. Och dom andra - dom skiter jag i. (travesterande någon schlager/sång).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback