Är halvpackad

2011-07-07, kl. 07.30

Stort idag att minnas - idag för 45 år sen körde jag upp för körkort - och klarade det. 7/7 -66 - men det tog några veckor på den tiden innan man fick det i sin hand.

Jobbade några timmar igår sen - eftermiddag - packade bilen för Pajala. Tror allt finns i bilen nu - lite omstuvningar behövs - men halvpackad skulle jag nog kunna säga att jag är.

Och Klas har namnsdag - skickar en särskild namnsdagshälsning till Långviken - vilket får inkludera en försenad födelsedagshälsning. Jämnt och allt den 27 maj. Grattis, grattis!

Ett mysigt väder denna morgon - nu bryter solen igenom. När jag steg upp strax efter klockan 6 var det en blandning av moln, mul men även skymt av blå himmel, Gruset färgat en nyans mörkare grått - som av ett fint regn.har

Almedalen har flyttats ned på menyn -
åtminstone i Expressen. Måste erkänna att jag inte lyssnade till Jan Björklund tal - men kul att han verkar ha fått bra betyg. Kanske får gå ut via nätet och lyssna?

Det blir tystare utan Maud - uttalande av Jan Björklund. Ja herregud vad den kvinnan pratar - hör henne på TV. Hon har nog pratat bort väljarstödet - en snutt i TV går väl an - men...

Vad gör jag idag då? Blir lite inre tjänst på morgonkulan. Ska ju vara borta i 3 dgr - och skönt att komma hem om det inte är alltför stökigt. Lite tvätt kanske. Och lite omstuvning i bilen. Ska bli riktigt skönt att inte göra ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback