Dr Google!

2011-07-03, kl. 08.30

Bara för att jag har så svårt att skriva - med min svullna vänsterhand - så tappade jag nyss ett på börjat inlägg.

Tror minsann att
Aurora - "morgonrodnad" - har namnsdag idag. Taget från minnet - hoppas det är rätt. Vi har haft en granne alldeles här bredvid Bärigårn som hette Aurora - annars känner jag nog ingen, Men om min gissning är rätt så fyller Astrid Ljungberg år idag - grattis.

Åter till gårdagen - och rubriken. Visst hade google rätt - eller min tolkning av google. Smärtan i handen blev olidlig igår - eller rättare sagt nten till igår - så jag ring.de sjukvårdsrådgivningen - som tyckte att jag kanske borde uppsöka jouren. Vilket jag alltså gjorde. Efter 2 timars väntan fick jag träffa Jan Gustafsson - som konstaterade att det med all sannolikhet handlade om Karpaltunnesyndrom. Men inte nog med det - snälla dokorn klämde på min svullna fot också - den jag vrickade när jag gick Blodomloppet. Och då blev jag skickad till röntgen. Upp till akuten och efter ytterligare 2 timmar fick jag trätta en ortoped som konstaterade att jag hade en fraktur i foten. Förr gipsade man alltid - men inte numer. Fick order om att inte belasta foten i onödan men i övrigt leva som jag gjort de 4 veckor jag haft den. Min slutsats blir att Dr Google hade rätt - men det sa jag inte till doktorn.
Frakturen sitter på lilltåsidan - ungefär mitt på foten - något med bas kallade han benet för.

Om jag hade varit med i någon "morgontuppgrupp" så hade jag nog blivit utesluten nu. Idag igen - bara så skönt att ligga kvar i sängen -till halvåtta. Det har gått så långt att kusin Kerstin nästan regelbundet är uppe före mig. För att inte tala om tant Lilly. Fast måhända är det kroppens sätt att läka frakturen - det sägs ju att det händer saker när man sover.

Och idag kommer Anders och Ebba - kusin Kerstin ska hämta dem i Boden vid halvelvatiden - om det nu är i tid. Hör att det ringer uppe hos kusinen - kanske besked om event. tågförsening?

Bäst iaf att jag avslutar skrivandet och ser till att få på mig lite kläder innan de anländer.

Skrev jag något om vädret? Strålande sol idag igen - men något svalare "bara" 16 grader. Kan nog bli en skön dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback