Drabbad av "röten"

2011-07-26, kl. 08.30

Tror Kuriren drabbats av "röten". Rötmånaden innebär ju inte bara att maten förstörs utan det händer konstiga saker också. Idag skriver Kuriren om Stoltenberg som "stadsministern" och SD;s partiledare Jimmie tillskrivs efternamnet "Eriksson". Så det kan bli. Och dessutom i papperstidningen - fel i nätupplagorna brukar det smyga in och rätta utan att berätta om det.

Hemma igen efter 3 dagar i Västerbotten. Kallviksskäret, Lövånger. Hos Jens och familjen. Har hunnit med att hälsa på Anita och Bernt också - i "Bästerviken". Trodde ett tag att det var den ultimata sommarstudgeidyllen - men Kallviksskäret är snäppet bättre.

Sovit länge idag - som vanligt. Låg kvar till klockan 7 - och kusin Kerstin har hämtat tidningarna. I morgon ska jag se till att komma upp i tid - sjusovardagen. Översovning då innebär att det kommande året blir likdant. Tror minsann att jag sov för länge förra sjusovardagen.

Media - oavsett form - domineras förstås - med rätta - av händelserna i Norge. Hemskt att skriva - men hitintills känns det som om tesen om att inget ont som inte har något gott med sig kan stämma. Skulle bara kunna hoppas att media nu skulle besinna sig - och inte börja spekulera i absurdum. Men den förhoppningen lär väl komma på skam. Man behöver bara ta en titt i Expressen idag för att få detta bekräftat. Och för den som tycker det går för långsamt kan få löpande information i sin
Iphone.

I alla fall är det en härlig känsla att bli glad när det regnar vid uppstigandet. Särskilt när jag tillträder "tjänst" som förste trädgårdsvattnare idag. Kerstin åker till Seskarö. Hon "steppar" för övrigt på övervåningen nu - vill nog påkalla min uppmärksamhet för att ge mig instruktioner.

Hör massmördarens pappa säga att han önskar att sonen skulle tagit sitt liv. Stark upplevelse.

Vet inte vem som har namnsdag idag - jo Jesper var det visst. Grattis!

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback