Gör skillnad

2011-07-06, kl. 07.30

Skickar en tacksam tanke till Anna GK för tipset om handledsskydd/skena. Den gör verkligen skillnad mot karpaltunnelsyndromet. Framförallt slipper jag de djävulska smärtorna på natten. Sover så gott - och länge.

Nu försöker jag använda skyddet när jag skriver på datorn också. Känns också bra - men måste väl ändå lyda Jan G:s råd att kontakta min doktor för att sätta igång en utredning. Inte alldeles självklart att det ska opereras tydligen. Tänkte annars att de kunde bli min debut för en riktigt operation? Men jag avstår gärna!

Gjorde debut på Biltema igår - första besöket. Hittade ett lämpligt partytält.

Gårdagen gick i gräsklippningens tecken - skönt att ha något utegöra när vädret är så ljuvligt.

Förutom Biltema och gräs hann jag med ett besök på Västbacken och en titt hos "gamla fastrarna" isi Härsch. Med reservation för stavning av det senast skrivna.

Det är rätt ljuvligt väder idag också - trots mulnighet. Plus 17 och när jag tittar ut så har den blåa himlen börjat skymta fram.

Öppnar länken "19.00 - Tal av FP-ledaren Jan Björklund" och vad hittar jag där - jo att centern
vill lämna alliansen. Annars är det ju folkpartiets dag på Almedalen (inte i - kör pitebornas variant "på stugan").

Återstår dock att se vad årets almedalen blir mest känt för? 2010 - Littorin! 2011 - Ohly? Klart är iaf att rosé är modeordet och modevinet. Och den nitiska länsstyrelsen har gjort tillslag - säger de på TV. Utskäniknng  sker tydligen under manteln slutna sällskap - och länsstyrelsen hittade flera som inte fanns på gästlistan.

Esaias och Jessika har namnsdag - grattis.

Vad gör jag idag då? Ja lite planering och hopplockning inför norrbottens svar på almedalen - pajala marknad. I övrigt tar jag det som det kommer. I morgon är det den 7/7 - en speciell dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback