Manligt alibi?

2011-07-22, kl. 08.00

"Manligt alibi" - bra beskrivet för visst var det så även jag uppfattade Anders W Jonsson (heter han så?). C och enterns väg till ny partiledare fortsätter. Bra process hitintills och finns väl ingen anledning att tro att den inte ska fortsätta. Däremot tror jag efter gårdagens kandidatframträdanden att den förväntade promenadsegern för Annie J kanske inte blir så enkel. Anna-Karin Hatt imponerade på mig - blir inte förvånad om hon går segrande ut striden.

Isbrytaren Oden lär ha gått sista striden mot polarisen. Själv hade jag glömt att "hon" varit uthyrd. På Kurirens debattsida i(som av någon outgrundlig anledning aldrig finns på nätet) kräver nu ett antal professorer att Oden inte ska tas hem. I en nyhetsartikel framgår att vänsterpartiet ifrågasatte uthyrningen - till ett USA-företag. Frågan är om det var om omtanke om bättre isbrytning i Sverige eller styrdes av USA-hatet? I vilket fall som helst så måste det ju klargöras om USA-företaget alls vill fortsätta att hyra?

Trevlig kväll igår på Evas Konst-iga café. Tema hälsa i allmänhet och isahasvsalger i synnerhet. Fick prova tabletter så jag kunde utan dåligt samvete frossa i god kaka med vaniljvisp.

Fick en liten undran om jag bär med mig. Om man äter Waran för blodförtunning bör man vara försiktig med att äta bland annat jordgubbar och grapefrukt - då kan förtunningen blir för stor. Och då funderar jag varför inte äta jordgubbar och grape istället för Waran. Förmodligen mycket mindre biverkningar. En förklaring jag redan fått är att det är svårt att dosera rätt med jordgubbar. Men då återstår frågan varför inte medicinen ändå baseras på jordgubbar istället för det rävgift som är basen för Waran.

Min olat att sova länge fortsätter. Nu har jag slutat att ställa väckning - och i morse vaknade jag inte förrän 06.40. Gillar inte det. Lite snopet var det också med mul - men nu skiner solen för fullt igen.

Ska visst bli "medlurad" till Näset idag - fast det blir knappast något dopp för mig. Förutsättningen ska vara att det inte isar runt benen - och det vore väl tur om vi skulle pricka den enda dag på sommaren då detta brukar hända?

Gratulerar alla Magdalena och Madeleine - namnsdag idag. Barnbarnet Lisa - med tillnamnet Madeleine gratuleras särskilt - liksom Jens kusin Madeleine.

Nu ska jag ut och hänga mitt andra nytvättade täcke. Torkväder kan vi inte klaga på denna sommar! Bara njuta!

Hörde fö på TV att Birger Schlaug tippar Hatt. Och han hade rätt med både valet av Juholt och miljöpartiets språkrör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback