Nöjd

2011-07-28, kl. 06.30

Känner mig nöjd idag. Uppstigningsordningen är (nästan) återställd - 04.55 idag. Bara 25 minuter kvar att åtgärda. Förvisso sov jag 3,5 timme igårkväll - i ohäpp. Upp som en blixt 21.30 och ut och stängde växthuset.

Börjar känna den vanliga ångsten att semestern är på väg att ta slut. Tänker på allt jag borde gjort. Nu gäller det att fokusera på allt som jag faktiskt gjort. Positivt tänkande!

Igår fick jag finaste cykeln levererad. Men med dålig funktion i både vänsterfot och vänsterhand bestämde jag mig för att avstå premiärturen. Foten är långt ifån stabil att landa på.

Strålande väder idag också - bortskämd är jag förstås när jag tycker att plus 17 känns något svalare.

Tidningarna inhämtade och lästa. Kuriren toppar med att "Piteåkvinna fick Breiviks manifest". Som en av 18 personer i Sverige som fått det. Men visst var det över 9 000 svenskar som nämnts vid namn? Skojade och sa att det borde innebära att en och annan sketen fd kommunpolitiker som jag kan finnas med!

Nöjd med
Kurirens ledare idag. Vi måste kunna säga att Anders Behring Breivik hämtat inspiration från samma värderingar som Sverigdemokraterna har utan att vi för den skull anses beskylla sverigedemokraternas väljare att vara ansvarig för det som skett. Breivik var ju dessutom medlem i ett "broderparti" till SD - debatten borde väl leda till att avslöja "löss" i SD:s fana också?

I skuggan av det som hänt i Norge blir det också tydligt hur allvarligt vi bör se på Simon Fors uttalanden - vilket jag kanske inte gjorde från början. För ett parti - vänsterpartiet - med en historia där våld skulle gå före demokrati måste väl en uteslutning vara enda vägen? Att visa att de lagt de blodiga revolutionerna bakom sig!

Apopå vänsterpartiet så går Siv Holma i klinch med Kent Ögren. Idag på Kurirens debattsida (som de - Kuriren - av någon förunderlig anledning vill undanhålla nätläsarna). inte utan att man känner att ett och annat slag är riktat mot det egna landstingsrådet också? Rekommenderas till läsning!

Botvid och Seved har namnsdag och ska gratuleras i den mån ni känner någon sådan.

Nu ska jag ge mig på växthuset. Sen fålla duschdraperiet så jag kan duscha. Får se sen vad dagen ska ägnas åt. Kvällen är dock vikt för Evas Konst-iga Café. Egentligen vill jag vara på allsång i Norra Hamn också - men inte ens med kvinnliga gener torde detta vara genomförbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback