RU-else

2011-07-04, kl. 07.30
 
Korsordsdag igår - pinsamt nog körde jag fast på en gammal korsordsklassiker - Puhvän på två bokstäver. Hade fellöst andra bokstaven till o - och hur svårt är det inte att ompröva. Facebook fick bli min livlina - efter en viss RU-else för att få till det med rubriken - och svaret kom snabbt.

Jag lydde med andra ord min läkarordination igår - satt mest stilla i solen med foten i viloläge. En sanning med modifikation - tog ut en byrålåda i taget och sorterade upp sockar och annat. Framförallt sorterde bort "lådvärmare". Så kunde jag känna mig lite nyttig också - och ändå njuta av det ljuvliga vädret.

Ett väder som verkar stå sig idag också. En dag när Ulla och Ulrik(c)a har namnsdag. Grattis kära vänner!

Har påbörjat min resa mot sundare morgonvanor - idag kom jag upp före klockan 6 iaf. Inte vet jag om det tillhör avdelningen sundare - men då kylskåpet var tämligen tomt tog jag ett par skivor brieost med lingonsylt - och upptäckte att det var en kulinarisk läckerhet.

Men innan den läckerheten hade jag hunnit bli upprörd över att massor med får blivit "
slaktade" av lösspringande hundar. Nu hoppas jag att media följer upp vad som händer med hundarna. Hundägarna är uppenbarligen inte vuxna sitt ansvar - och bör förstås inte tillåtas att äga och handha hundar. Huvudnyhet hos NSD - även om länken är från Kuriren.

Kuriren följer upp sin artikel om de dåliga vägarna i Luleå kommun - nu med en bilägare som fått repa för 39 000 efter att ha hamnat i en grop i gatan.

Enligt horoskopet i Kuriren är jag på bettet idag - men det är inte min omgivning. Hade tänkt mig en tur till jobbet - och där lär jag väl inte ha så mycket "omgivning" - passande.

Nyhetsmässigt är jag redan less på Almedalen - och vad är väl Almedalen mot Pajala marknad - som ska förgylla min tillvaro till helgen. Men före det ska denna vecka fyllas med trevligheter.

Kommentarer
Postat av: moster Gunilla

Detta med hundar utan koppel är jag också mycket bekymrad över. Har hänt incidenter hår också, men då små hundar, som blivit angripna av större

2011-07-04 @ 14:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback