Sommarens lägsta?

2011-07-31. kl. 08.00

Upp efter tuppen idag - först 07.05. Det tar på krafterna att ha party med Kerstin och Lilly. God och trevlig middag ute i pergolan. Grillat kött med klyftpotatis, grillad haloumiost och så toppade Lilly med hembakt rulltåra med grädde. Och dessutom dekorerade med blåkint!

17 grader och mul mötte mig på morgonen - hämtade DN till Kerstin. Kan undra var vädret ska ta vägen - enligt yr.no kan det komma någon mm regn på förmiddagen men sen sol. Kikade lite spänt på vad som ska bjudas i morgon - första arbetsdagen (och träningsdagen). Plus 13 känns som om det är sommarens lägsta temperatur - passande.

Sommarmarknad på Hägnan ser jag på Kurirens nättidning - slår upp portarna - igår. Kan det betyda att den pågår även idag? Lite farmors saft skulle jag vilja köpa.

Har förstås också "missat" PDL - men känner ingen saknad. Fredagkväll tog de in 22 fyllerister - och betecknade kvällen som lugn? Undrar hur många de tog då - på den tiden det hette - PSS - Piteå super och spyr?

Tänker att Viktor Fors skulle kunna gå i lära hos . Den retorik Esbati nämner passar ju inte bara in på högerextremister utan väl på Fors också. Nu finns Esbati i Norge - och Stoltenberg har angett tonen. Respekt och beundran!

Elin och Helena har namnsdag - åtminstone enligt den här länken - grattis!

Själv ska jag nu ta itu med disken efter festen - inte så mycket då Kerstin stod för det mesta i porslinsväg.

Får se sen hur uppladdningen inför jobbstarten i morgon ska te sig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback