summan konstant

2011-07-02, kl. 09.00

summan av krämporna ska tydligen vara konstant. först blev jag botad av sjukgymnast och kiropraktiker både i rygg och arm. då stukade jag foten och fick diverse andra blessyrer. när det efter 3 veckor börjat arta sig - så då får jag besvär med det doktor strutz - med hjälp av google diagnostiserat som karpaltunnelsyndrom. värst på natten vilket innebuirit fåtöljsovande halva natten och "försovning" till halvåtta. sist uppstigen här i huset.

använder bara högerhanden i mitt skrivande - vänster obrukbar. därav inga versaler.

var till piteaå summergames igår - trevligt i husvagnslägret. så många kompisar bor med flickorna att pappa jens får cykla iväg och bo hos kompis erik som har ett radhus i närheten av nolia.

två matcher och en hamburgare hann jag med. det blev en segermatch för lisas lag och en 5-0 förlust för saras lag - mot en norsk uppställning. senare på kvällen - 23.00 - fick saras känna på ytterligare en förlust - mot ett lag från usa. men tänk så spännande för 13 tll 15 åringar att möta ett lag från usa.

de tidningar som inte jag hämtat in idag är lästa - lättsmälta. Kuriren toppar med vägförfallet i kommunen. Förfall verkar vara dagens tema för NSD toppar med förfallet av många kyrkstugor i världsarvet - eller kyrkbyn som vi infödingar säger. Kerstin och jag såg kjell lundholm gå om kring och fotografera . nu vet vi vad han skulle ha de bilderna till.

de lokala tidningarna fortsätter att tugga tesen om serverhallarnas etablering eller ej.
idag i nsd. spännande med den privatpersom som överklagat med motiveringen att fb är en onödig företeelse. och varför publiceras inte namnet? är det tidningarnas bedömning att så inte ska ske? märkligt - det måste ju vara högst offentligt.


idag ger vädret full frihet att välja inne eller uteaktiviteter. plus 18 - fullt gpdkänt . och en mycket lätt mulenhet.

rosa och rosita ska gratleras på namnsdagen.

nu frukost och sen ta för mig av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback