En stilla stund

2011-06-09, kl. 06.00

En stilla stund här på morgonen - märkligt att  att precis exakt på klockslaget för ett år sen då somnade far Yngve in lugnt och stilla. Känns som om naturen hyllar hans minne. Idag är precis en "pappadag" -  en andäktig stillhet med intensivt fågelkvitter som bakgrundsljud, soligt, varmt, lummigt, träd och blommor i full prakt. Kan se honom framför mig tidig morgon med den redan gyllnebruna överkroppen ivrigt rensande ogräs i trädgården.

Som ni förstår var det härligt att hämta in tidningarna idag - och tur nog var de på plats redan 04.30 - foten är besvärlig idag -måtte ha varit en rolig syn se mig linka fram.
.
Roligt också att ta del av ledaren i Kuriren idag - en välförtjänst hyllning till vår partiledare och utbildningsminister Jan Björklund. Fin artikel också om Björklunds
besök på Teknikens Hus - här dock om hans uttalande om att det är pinsamt att Sveriges insats i Libyen ska utgår från att rädda ansiktet på Juholt. Blir lite märkligt när Libyenartikeln illustreras med bilder där Jan leker med barn på Teknikens Hus.

Gårdagens ledare i Kuriren - den om Simon Fors - som tycker att moderater förtjänar bly - och andra vidriga uttalanden - är värd att länkas till. Här känner man på något sätt igen kommunismens rätta ansikte - att hata istället för att älska. Hörde honom i en intervju i radio Norrbotten också - beklämmande. Han är bra förtroendevald de dagar han har sammanträden - i övrigt är han privatperson och kan uttala sig som han gör.

Idag blir nog en bra dag också. Inget lönearbete idag - får ta från flexkontot. Ska börja dagen med att skjutsa en kompis till flyget. Därefter på examenskaffe hos Lisa på Västbacken. Vid lunch vidtar styrelsemöte med Kalix Folkhögskola.

Ha en bra dag allihop - särskilt Börje och Birger som har namnsdag. Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback