"Fuleå"

2011-06-15, kl. 06.30

Kul när någon kommer och ser och skriver med nya ögon om något - i detta fall om våran stad. "Fuleå" är den verkligen inte värd att kallas - än som ledaren skriver - men visst finns det massor av förbättringsområden. "Otroligt bred gågata" till exempel - trots dyr och kostsam upprustning så kan ingen beskylla den för att vara något mysigt uterum - faktiskt Frits Olsson tomten undantagen. Den fick verkligen liv och mysfaktor - men nu är väl den sagan all. Även om bygglovet dröjer - vilket toppar NSD idag.

Hoppas ledaren "
Höghussjukan i Luleå" läses av våra stadsplanerare - mycket att ta till sig.

Om jag inte redan gjort det - får jag gratulera Kuriren till en riktigt bra ledarskribent - nu läser jag ledarsidan igen - varje dag - inte bara ögnar den. Snart har vi nog glömt den där Östman!

Namnsdag idag - Margit och Margot - grattis!

Gratulerar mig själv också - som igår ÄNTLIGEN drog igång projekt utrensning - av kläder som klätt galgar och garderob i åratal utan att användas. Ria eller Myrorna är destinationen.

Idag ser jag framemot partiledardebatten - men ser genast - på Kurirens "nätmeny" - att den krockar med landstingsfullmäktige - som jag brukar lyssna på. Men det finns ju en viss simultanförmåga - frågan är bara om jag klarar av det herrbesök också som aviserats till klockan 10? På agendan i dag står ytterligare ett herrbesök - kl. 13.00 - hjälp med lite kameralt. Sen bär det nog iväg hem för att fortsätta "operationen" - gäller att inte komma av sig.

10 dagar till midsommar - säger de på TV - och metereologen siar om typiskt svenskt midsommarväder.

Borde väl inlett med det - dagen är godkänd som sommar dag - tvåsiffrigt +11, blå himmel och sol. Kan bli hur bra som helst. Torkväder - så nu ska jag avsluta detta - och hinna hänga tvätt - har sköljt upp en del av det som ska iväg.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback