Man ska vara rädd om fötter

2011-06-10, kl. 07.30

Någon sjöng om att man ska vara rädd om fötter - och det borde jag varit. Milde vad handikappad jag är med den onda foten - och fortfarande går det åt fel håll - blir bara ondare?

Dagen igår blev bra trots foten. Efter "svarttaxi" till flyget så hann jag precis till Alvik och Lisas examen för att se henne uppträda med gitarr. Och sen var det sångframträdande.

Kalixresan kunde gått bättre - först hamnade jag bakom en bil som målade kantlinjer - på en enfilig sträcka - och fick ligga och krypa i 5km/tim. Bilbärgningen i Sören trodde jag skulle vara avklarad - den varnade de för när jag åkte från stan - men nog fick jag stå där en kvart också. Och som lök på laxen hade telefonen lagt av när jag skulle ringa och meddela sen ankomst. Men annars var det bra.

Vad mycket villabränder det är - nu
ett hus i Hortlax. Sorligt oavsett vem som drabbas - men extra orolig då jag har flera vänner som bor i Hortlax.

Matförgiftning - troligen salmonella - är ju ingen kul början på en semesterresa det heller. Verkar som om det kan vara lulebor som drabbats också - och vem hörde jag nyss som skulle till Turkiet?

De här slynglarna från Greenpeace önskar jag dock en lagomt aggressiv magbaktie och en lite lätt sveda med en blåslampa. Vem tusan ger dem rätt att ta lagen i egna händer och trakassera hederliga medborgare? Jens idé om att samla ihop ett gäng och fara upp och blockera deras stugor med fastkedjnng är frestande.

Och Kurirens ledare gläder även idag - lyckad rekrytering.

Apropå rekrytering blir jag upprörd över att Älvsby kommun håller på att slarva bort sitt fina gymnastikgymnasium. Som fått riksintag och allt. NSD sporten idag.

Chefen - Thomas Olofsson - har uppmanat mig att vara ledig idag - inför den förväntade temperaturen på 28 grader. Och så får det bli. Har bara ett smärre jobb som måste göras före måndag - postas före 12.30 på söndag - får snippa in någon gång under helgen.

Börje och Svante har namnsdag - grattis.

Och här är det TV-avbrott - troligen kabeltv som har problem.

Kommentarer
Postat av: moster Gunilla

Jag tycker Greenpeace behövs

2011-06-10 @ 18:05:30
Postat av: Ylva

Det tycker jag också - men de får finna sig i att tillämpa samma demokratiska metoder som alla vi andra.

Hälsningar från ett 32-gradigt Luleå.//Ylva



2011-06-10 @ 18:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback