Osoligt

2011-06-19, kl. 07.00

Har vaknat upp till en osolig dag - med bara plus 11. Det ser till och med ut som om det ska bli regn - välbehövligt enligt kusin Kerstin. Och själv behöver jag inte ha ångest inför den trave med SV-handlingar som väntar på inläsning - sammanträde måndag - tisdag.

Tragisk
olycka utanför Gällivare - 2 döda erioch minst 7 skadade. Har många kusiner, kusinbarn och vänner i de trakterna så klumpen i magen blir särskilt stor.

Även händelsen i Fungeriola väcker starkare känslor än mordrubriker vanligen gör - har tillbringat ett antal veckor där.

En bra dag igår som i huvudsak ägnades åt hemarbete. Och att följa Jens och hans kompis runt Vättern - i mål på ca 12 och en ½ timme.  Utan fler incidenter än en avhoppad kedja. Annars var det en incident i loppet som gav rubriker - 3 i kollision - men 2 kunde fortsätta - den 3:e till sjukhus - men ingen fara. Rubrikerna finns inte ens kvar i dagens nättidningar.

En gladis hittade jag - Brolle ska bli pappa. Grattis. Men varför i friden har pojken bosatt sig i Skellefteå? Dags för Boden att värva hem honom.

Nu ska jag titta lite mer i nättidningarna. Fast PÅ. Jag tittar I papperstidningen - men PÅ nättidningen. Återkommer om det finns något värt att kommentera. Sen sätter jag mig och läser sammanträdeshandlingana - de räcker till en stund. Klockan 12 ska jag vara på Likoarena för att se Saras 97:or spela mot Svartbjörnsbyn. Resten av dagen är öppen för spontanta aktiviteter - dock blir det tidigkväll . taxin kommer 05.30. Så något bloggande blir det knappast i morgonbitti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback