Pangnyhet

2011-06-17, kl 07.00

Vilken pang nyhet Kuriren presenterar idag. Måste erkänna att jag kände vibbar av 1:a april jag såg bilden av
Gröning/Östman på ettan. Ska skriva krönika varannan lördag med början i morgon. Med BÖ i morgon - med ålderns rätt. Har länge funderat varför han inte varit gästkrönikör så det emotses med förväntan - och att de sen kryddade med Lotta Gröning gör inte saken sämre. På den tiden det begav sig ogillade jag det mesta hon skrev - men gillade ändå att läsa det.

Det blir för mycket beröm - men jag måste ändå igen tillstå att det är en njutning av läsa Kurirens ledare. Lättlästa men ändå fyllda med nyttiga  fakta. Och vassa utan att plumpa till det.

Gårdagkvällen tillbringades i Älvsbyn - eller rättare sagt Kolkstrand (tror jag det hette) med partivänner. Vårens avslutnng för den framgångsrika Älvsbyavdelningen. Vilken känsla att sen köra hem i den ljusa, ljuvliga sommarnatten där solen precis höll på "" sig inför den korta tuppluren.

Och när jag steg upp så hade hon - solen - redan stigit upp sen länge. Plus 13 är fullt godkänt 05.30. Blir en lagomt varm dag idag också.

Och tidninsbudet fortsätter att lägga Lillys NSD i kusin Kerstins låda.

Siw Öberg, Smäföretagarnas Riksförbund, är ilsken över att kommunen ska driva café i stadsparken - i egen kommunal regi. Tänkte samma igår när jag läste om det. Stans attraktivaste läge sommartid - som Siw säger. Men det är inga måtta på morgonens glada nyheter - Karl Petersen välkomnar anbud från privata näringsidkare.Hoppas bara det inte går som när han skulle vända på alla stenar - platt intet!

Och Grekland ska presentera en ny regering inom några timmar. Följer dramat lite perifert får jag säga, Vilket även större delen av svenskarna gör - turisterna låter sig inte förskräckas utan reser dit i oförändrad omfattning,

Grattis till Torborg och Torvald har namnsdag - grattis.

Och så två födelsedagsbarn - Lars A och Eira A. Jättegrattis!

Och hur kunde jag glömma din födelsedag Bernt! Nu ställer jag mig på Bärigårn och hurrar så att det hörs ned till "Bästerviken". Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback