Solstorm

2011-06-11, kl. 07.30

Solstorm var ett nytt begrepp för mig. En FB-vän påstod att min galna mbiltelefon kunde vara drabbad av att det pågick solstormar, Liksom de faktum att vår TV slås ut med jämna mellanrum - ett par timmar i går morse - oh ett par timmar igårkväll på bästa sändningstid.

Och idag fanns - och finns inte än - inga tidningar i lådorna. Var ut först halvsju - och då kom Lilly och sa att hon redan kollat. En koll till utan resultat.

Har läst både NSD:s och Kurirens e-tidningar - men saknar papperskänsla och trycksvärtan. Fast numer färgas aldrig händerna av svärtan? Läste att elen varit borta i Sunderbyn - det hann jag aldrig märka. Fast börjar nästan tro på solstormar. Dock torde det vara någon annan "storm" vad gäller tidningsbudet. Och beträffande innehållet som var det mest studentfestande.

Undrar om det varit en tropisk natt. Trodde det - men det är faktiskt bara 21 grader nu - så det vete fåglarna om kriterierna är uppfyllda? Iaf inte den Japanska tropiska natten - om kräver en lägsta gräns av 25. Men 29 grader klockan 20 igårkväll tycker jag är okej iaf.

Får be Boris om ursäkt - det var inte Börje - utan Boris - som hade namnsdag igår. Grattis! Idag är det Bertil och Berthold. Vänsterns ombudsman Bertil Bartholdsson har ju nästan namsndag på efternamnet också. Inte illa.

Är less på min onda fot - och undrar hur länge en utgjutning - eller vad det nu kan vara - ska ta på sig att bli bra? Den hämmar min förflyttning - och idag hade jag tänkt förflytta trädgårdsmöblerna och ägna mig åt lite gräsklippning. Verkar bli en solig och varm dag idag också. Den ska tillbringas på Bärigårn.


Kommentarer
Postat av: nildur

Undras när tidningen skulle komma om du skulle dela ut den? Bortskämd är bara förnamnet. Efternamnet är kanske borgarbracka?

2011-06-11 @ 21:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback