Tvåsiffrigt

2011-06-13, kl. 06.30

Tvåsiffrigt idag - temperaturen. Elva grader. Det är så jag brukar se på sommatemperaturen - är det tvåsiffrigt vid start och med lite sol blir det en acceptabel sommardag.

Igår var en helt okej sommarsöndag - trots att vi nog inte såg solen på hela dagen. Liten utflykt med Kerstin. Först till Moster fins utförsäljning på Västbacken. Sen fotbollsmatch på Likoarena - Saras lag spelade superbt men förlorade med 3-2. Trevligt besök hos farbror och faster Jonsson i Alvk. Avslutade med fotboll - Lisas lag förlorade med 3-0 mot Gammelstad. En snabbis till kompis Birgit och sen var den dan avverkad. Den 23 089 i ordningen - föddes en fredag för så många dagar sen - allt enligt
www.ratist.se

Nu ny dag nya möjligheter. Tidningarna i tid - men sommartunna. NSD toppar med Outokumpu och utsläppen. Kuriren har skolfrågan i Kalix - denna gång om att större klasser oroar lärarna.

Osedvanligt många villabränder - eller hur? Denna gång i Svartbjörnsbyn. Villa totalförstördes enligt Kurirens nättidning men räddades av rökdykare enligt NSD:s papperstidning.

Idag står mycket på programmet. Kiropraktikern, "svarttaxi", födelsedagskalas - och så ska jag väl hinna jobba lite också. Får dock avstå träning en dag till - foten inte okej än - och dessutom ger revbensskadan sig till känna. Jäkligt onödigt med denna vurpa i tisdags - nu när både arm, nacke och ländryg funkar. Alltid ska det tydligen vara något.

Aina och Aino gratuleras på namnsdagen.

Lev och må denna 13 juni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback