Vilken start!

2011-06-27, kl. 07.30

Vilken start på semestern - hur mycket sol och blå himmel som helst idag. Temperaturen har jag inte kollat än - men enligt FB-vän var det 16,7 grader i på andra sidan bäcken - i Gammelstad.

 Även söndagen  igår - gick i lathetens tecken. Efter ett litet snabbjobb mellan 9 och 11 - klippte gräset vid pergolan - så kom regnet. Och jag fick en härligt middagsvila på 1½ timme.

12-kaffet som var uppskjutet till 13 - pga av min middagsvila - blev en sillunch med påföljande kaffe. På Kerstins balkong.

Och de blev en tvåtimmarssejour som sen följdes av besök på "tjörrgårn". Blommor på Thomas grav - hans 45-årsdag som han inte fick fira här med oss.

Hemresan blev hemmaturistande - med en sväng upp till Holmen. Som i sin tur ledde oss upp till Norramark för att se vad det var för nya byggnader som vi anade i skogsbrynet. Norrlands Svets som byggt på sin verkstad visade det sig.

Väl hemma möttes vi av en varm och solig Bärigård som lockade oss att sitta i pergolan. Och då kom tant Lilly och bjöd på vattenmelon. En härlig kväll utan allt för mycket mygg.

Och nu första semesterdagen - måste nu bara få ordning på uppstigandet - ingen fason att ligga kvar i sängen till nästa klockan 6.

Inga stora upphetsande saker i tidningarna -
Saab dominerar. Verkar tyvärr kunna bli en historisk dag idag - att anrika Saab går i graven?

Mycket jag ska hinna med på semestern - reor i stan lockar. Men idag ska här klippas gräs - och så har jag lagt fram ett block för att anteckna "att-göra-saker" som dyker upp.

Onsdag är det fotbollsmatcher för både Sara och Lisa . och fredag börjar Piteå Summer games.

Och igår länkade jag till fel tidning - artikeln om "balanscoach" var i SvD - ingenting annat - som moster Gunilla så nogsamt lagt märke till och skrivit i en kommentar.

Och moster Gunilla får vidarebefordra en namnsdagshälsning till mitt kusinbarn SELMA. Och Kicki Lundh tillönskas en riktigt bra födelsedag. Kram.

Ha en riktigt bra dag - nu ska jag äta bacon och en god äggröra till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback