"Bullbilen"

2011-03-24, kl. 06.15



Hoppsan - jag har glömt hur man lägger in bilder - men det kan väl räcka med denna lilla. Av "bullbilen". Den bil som min far lånade för att köra mor till BB - för ganska exakt 63 år sen.  Då jag föddes - födelsedagen nämar sig. Var ett långt inslag på reprisen av Gokväll - gårdagens? - om den. Ägs av Ulf Åkerström dotterson till John som ägde bilen 1948. Och den rullar fortfarande.

En annan 30-talist i rubrikerna idag -
Elisabeth Taylor har gått ur tiden. Henne fick jag betala dyrt för när vi bytte filmstjärnor. Annat var det med Gus och Holger - varför jag nu minns just dessa. Komiker som var tillsammans på bild stod däremot INTE högt i kurs.

Idag ska det bli spännande att visa röntgenutlåtandet för sjukgymnasten. Kanske kan vi skruva till träningsprogrammet så att det blir ännu bättre effekt. Iaf är bloggen oumbärlig - där kunde jag konstatera att jag röntgade ryggen den 28 november 2007 - då fanns inte skadorna.

Spännande ikväll - derbymatchen mot Skellefteå - hemma. Dålig möteskväll.

Mera spännande - fast på måndag. Om serveringstillstånd för Allstars. Ingen återvände för politikerna om de alls ska ha någon trovärdighet. Fast i ärlighetens namn ska sägas att avgörandena handlar lite om rysk roulette - när politikerna satte ner foten för för Ripan som serverat till minderåriga och hade en ägare belastad med dom i våldsbrott tycke länsstyrelsen att det skulle räckt med erinran.

Gabriel och Rafael har namnsdag. Kusinbarn i Koskullskulle - en duktig brottargrabb - grattis.

För övrigt kan jag konstatera att jag har världens bästa service här i Bärigårn - igår när jag kom hem stod sparken parkerad vid bilplatsen - för att klara en vårhalkig gårdsplan.




Kommentarer
Postat av: Ge

Hade ingen namnsdag igår?

2011-03-24 @ 08:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback