"Deliciös"?

2011-03-31, kl. 06.30

I dagens citat på Norrbottens Kurirens ledarsida kan vi läsa om "Tommy Deliciös (min understykning) (S), ny ekonomisk talesman...." Enligt
Wikipedia betyder "deliciös" helt utsökt. Undrar om det finns någon underfundig menig med att döpa om Waidelich? NSD nöjer sig med att konstatera att "Waidelich är ingen duvunge".

På felstavningen/rubriksättningens konto hamnar idag även Kenneth Backgård - som valts som ersättare i SKL:s styrelse men som hamnat med rubriken "Roslund omvald - Backlund nyvald". Utan att vara initierad kan jag tänka mig att den ersättareplatsen var priset för fortsatt alliansstyre i SKL?

Kurirens ledare avslöjar idag effektivt att socialdemokraternas tal och globalisering och solidaritet egentligen bara handlar om ren egoism. Arbetskraftsinvandring är bra enligt Fredrik Lundh Sammeli men "ska ta sin "utgångspunkt i vårt behov av arbetskraft". Här handlar det inte om att bästa man eller kvinna må vinna, Lägg därtill allt tal om lönedumpning och socialturism så blir bilden tydlig. Läs gärna ledaren - bra!

En bra dag igår - med lite arbete och mycket vila. Behöver det just nu - även om träningen sakta för mig framåt. När resten av is och snö försvinner från vägarna ska motionen minst fördubblas. Det lönar sig.

Idag gratulerar vi Ester - från mig en särskild hälsning till "bonusbarnbarnsbarnet" EstherPersson/Eriksson. Och så tänker vi förstås lite nostalgiskt på Martin Ljungs Ester - hon med förväntade kåldolmar.

Och ett jättegrattis till Luleå Basket - nu går ni för guld! Och det är väl inte helt kört för Luleå Hockey heller - även om förståsigpåare helt plötsligt skrivit upp Skellefteå. Kanske bra för Luleå att slå ur underläge!
 
För övrigt anser jag att dimmorna runt "Osten" nu måste skingras. Varför kliver inte vittnena fram? Ligger det sanning i uttalandena är det väl normal och sund reaktion från SSAB att hota med indragna sponsorpengar.

Och slutligen en stort grattis till Anja Ståhl som fyller år idag. Hoppas du får en fin födelsedag och att knäet tar sig. Välkommen till revision nästa vecka.

På programmet står nu frukost, dusch, till jobbet, träning, vila oc h hockey! Undrar om det är betalkanal eller gratis ikväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback