En lustans dag

2011-03-18, kl. 06.30

Vilken start på dagen. I Kurirens horoskop uppmanas jag att leva ut mina lustar. För i morgon kan jag ha kommit till insikt om att jag inte har råd. Bara att sätta igång alltså.

Och redan innan jag vaknade började det bra - Luleå hockey hade vunnit med 8-4 mot Djurgården - men lite surn var jag ändå att det kört matchen en kväll för tidigt.

Den drömmen föregicks dock av att jag var någonstans - i Långnäs tror jag - där det var björnar som försökte tränga sig in så fort jag öppnade ytterdörren. Min björnfobi!

Kreativiteten är det inget fel på hos kriminella. En
elgitarr visade sig vara ett hagelgevär. Så mycket missriktad energi. NSD:s ettan nyhet.

Kuriren toppar med FAS 3 där det påstås att arbetsförmedlingen sekretessbelagt utbetalningarna av handledararvodet. Rimmar illa med det påstådda samarbetet mellan myndigheter för att komma åt "skurkar". Nå nu är det ju inte mer hemligt än att facket ska godkänna varje placering - och är naturligtvis oförhindrade att katalogisera dessa.

Äntligen fingrarna ur...Hoppas bara att det inte är försent att göra något åt Kadaffi - rapporteringen har varit olycksbådande.

För den här moderate politikern handlade det väl snarast om att han hade fingrarna i - sylburken eller hur man nu ska uttrycka sig. Ett fenomen som jag undrat över är att tidningar ju sägs vara partipolitiskt obundna på nyhetsplats. Men nog ser jag ett mönster i kvällstidningarna iaf - att det gärna slår upp skandaler på rätt sida om den politiska blockgränsen?

Nå nu ska jag ut och börja förlusta mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback