Grisigt

2011-03-05. kl. 06.45

Fullt ordkrig med Northug - Jonas Karlsson i TV hävdar att han är en gris efter "showen" med inbromsningen på millinjen. Och Expressen spär på med en omröstning med frågan om
Northug är en gris. "Ja - absolut" som är enda svarsalternativet får 100 procentig uppslutning - nästan 21 000 hade svarat i morse. Och Northug har contrat med att Jonas Karlssons fru säger att HAN är en gris. Ja - vad säger man?
Karlssons uttalande får till och med en egen rad i menyn på Kuriens nättidning-

Konstaterar att det numer är  rättljust när jag hämtar tidningen - vid femtiden. Vid pass 6 kan man konstatera att det nästan är dagsljus. Perfekt vårvinter - efter dagsmeja en kall natt som effektivt krymper snön. Nu saknar jag inte mörkret längre.

Men sakna Enar kommer jag att göra länge. Idag ska jag tlll Älsbyn för att vara med och ta avsked. En fantastisk medmänniska har lämnat oss. Sakna - men mest glädjas över att ha fått känna honom och hans gärning så länge.

Gläds över Ehnboms enspaltgare idag. Tar upp den frian domen mot han som som våldtagit. Synd att nättidningen inte har med "enspaltaren".Hovätten friade för att det inte var uteslutet att han gjort det i sömnen. För mig förefaller det inte uteslutet ott Hovrätten sovit. Hoppas verkligen att ärendet prövas igen.

Igår fick vi ytterligare en påminnelse om att det gäller att ta vara på dagen - vi vet aldrig hur länge vi har den. Lasse Eriksson avled hastigt. Mitt uppe i sin gärning på scenen.

Klarblå himmel och en sol som smeker Storgård och gör det gula teglet än intensivare i färgen. Bara njuta i det lilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback