Jungfru, vårfru och våfflor

2011-03.25, kl. 06.15

Så det kan bli -
Junfru Marie bebådelsedag - blev vårfrudag som i folkmun blev våffeldagen
 
Ja det kan bli - "Bannor" för att jag glömde namnsdagshälsning till Gerd och Gerda häromdagen. Men bättre sent än aldrig - grattis.

Kan undra vad denna dag ska bebåda? Skönt jag inte vet.

Blev med webbhockey igårkväll - matchen för 139 kr - ett avslappnande sätt att tillbringa kvällen - kommer som ifrån alla "produktionskrav". Och resultatet blev ju riktigt bra - seger för Luleå och 2-0 i matcher. Bara lite synd att AIK nu ligger under med lika mycket mot Färjestad. Hur det nu kommer sig att jag helt plötsligt håller på AIK - men det är "goliatsyndromet".

Lite fränt att bli vald till partiledare just på bebådelsedagen - huruvida det bådar gott eller ont lär ju framtiden visa. Opinionen är iaf inte särskilt lättflörtad - tydligen har det kommit en Synnovate - om det nu inte är någon gammal de dammat av?

Intressant iaf den gilla läget stämning som s nu försöker driva fram. Lite flåshurtiga kommentarer. Ledarsidan i NSD slår fast att "Johult är sosse", Bra med den vdn-deklaratione innan han väljs. Och i Umeå verkar Lennart Holmlund vara i blåsväder för sitt uttalande om att lämna partiet om Johult blir vald. Nå blåsväder är väl normalläge för Lennart som verkligen symboliserar den gamla typen av kommunalpamp.

Det finns "filmstjärnor" kvar ser jag - Zsa  Zsa Gabor 94 bland annat. Fast hon fick föras till sjukhus av ren chock när Elisabet Taylor dött. För kändisar dör alltid 3 och 3 - så hade Jane Russel (hon fanns också i filmstjärnesamlingen) dött och så Elisabeth T - så Gabor blev nervis att det var hennes tur nu! Och Elisabeth - hon kom försent till sin egen begravning - enligt egen önskan tydligen.

Lagt en bra grund för dagen - tidningarna lästa före klockan 6. Enhalvtimme till FB, bloggen och lite "nätvandring. Kommer utan jäkt att kunna vara på jobbet före klockan 9 - då jag har dejt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback