"Lös"

2011-03-19, kl. 07.15

En lagom sovmorgon idag - till klockan 6. Mulet och snöflingor i luften. Himlen som en grå kupol - vet inte om det var det som inspirerade mig till att tänka i retreattankar - skulle det gå att överleva en lördag med avslagen telefon och avslagen dator? Väl dumt att chansa?

30 kronor i vinst på Keno för andra dagen/kvällen rad. Undrar om mina 4 trisslotter ligger och "pengar" till sig i kappfickan.

Någon vinst blev det dock inte igår vare sig för Luleå eller Skellefteå. Avgörande match för båda på söndag. Dock vinst för LF-basket som om jag förstår det rätt tycker att en andra plats i grundserien ger bra utgångsläge för slutspelet.

"Slutspelat" för många kan jag konstatera när familjesidorna är överfulla av dödannonser. Numer ofta någon jag känner. Idag tant Margit som följt efter sin man som dog för bara någon/några veckor sen. Jämnårig med far var hon så hon har haft ett långt och bra liv. Men lite vemodigt när barndomens tanter och farbröder lämnar en - en efter en.

Det känns som om rubrikfärgen för Japan är slut - nu är det Libyen som gäller. För Japans del kan jag hoppas att det är det svagt positiva besked om kommit som fått rubrikfärgen att blekna.

Joset och Josefina har namnsdag - grattis.

Om det nu inte blir någon retreat med avslagen telefon och så - så sätter jag målsättningen att det iaf ska bli en dag så bilen står still och jag lämnar gården möjligen bara för en promenad. Det senare vore inte helt fel. Sen tror jag att sport på TV kan underhålla mig mellan tvätt och städ.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback