Mycket väsen...

2011-03-12, kl. 08.45

Äntligen över -
melodifestivalen. Har varit mycket väsen för lite ull. Det lär väl inte bli lika mycket mediaväsen i den internationella delen. Jag erkänner jag att såg på den - även om jag understundom nickade till. Höll ju förstås på Brolle - men Saade bättre än Danny så jag är nöjd.

Nöjd över Luleå hockeys vinst också - en till ny så får vi vla lite inför nästa omgång. Måste erkänna att jag tycker det blir lite för mycket hockeyväsen den här perioden.

Nöjd över gårdagen i övrigt också - en helledig dag som inleddes i Antnäs där jag såg Saras lag vinna stort mot Kalix. Själv köpte jag 20 lotter och lyckades vinna en keps som Sara hämtade ut.

Fast jag vet inte till vilken kategori jag ska räkna in att en kattj-l pissade i mitt knä igår. Hoppade upp och gosade och var så social - hoppade snabbt ned efterlämnades några varma våta droppar på mina långbyxor. Hussen (heter de så med katter också?) påstod att det var för att hon visade att hon gillade mig - men fan trot?

Skidskytte under eftermiddagen gjorde en ju helt förundrad hur det kunde gå så illa för Feery och Bergman?

Har haft sovmorgon idag - så länge - till halvåtta - att kusin Kerstin hämtat in sin tidning själv. Händer inte många gånger att hon får hämta in den själv - men det var en bra morgon att sova länge - snöoväder som jag hoppas går över till jag ska till Övertorneå i eftermiddag.

Inte nöjd med Skop förstås där vi backade - men mätningar nu är väl mest prov utan värde. Juholt har dock otur att s ökar med 4,8 procent innan hans nominering tillkännagjorts. Och för oss som levt under s-storhetstid det fortfarande en aha-upplevelse att de kan öka så pass och ändå ligga under 30 procent.

Fast allt ovan är ju bullshit förstås i jämförelse med det som hänt och händer i Japan. Dock lite svårt att få grepp om katastrofens vidd i antal människoliv, Får följa nyhetsrapporteringen nu på morgonen.

Nu lämnar jag datorn för denna stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback