Sanningen segrar

2011-03-09, kl. 06.30

Ibland tvivlar jag - att sanningen segrar till slut. Men får lov att säga att Nord Nytts inslag om landstingschefen som satt munkavle på en ambulansförare var upplyftande. Chefen ifråga förnekar att hon sagt att arbetgivaren skulle ge tilstånd - och så spelar de upp hennes svar - som klockrent handlar om att arbetsgivaren ska ge tillåtelse innan anställd får uttala sig. Underhållande som GB skriver i
Kurirens ledare idag.

Hade varit intressant att vara en liten blomfluga inne på kommunalrådets rum igår. Kort och hetsigt - och det till och med hördes svordomar ut till korridoren när kommunalrådet träffade Lulebos ordförande - fd kommunalrådet Kjell Mickelsson. Och visst förfaller det som om sanningen segrar här också, Förfäktade hela tiden att det var mycket olämpligt att sitta både i koncernstyrelsen och något av dotterbolagen.Då tämligen ensam - skön bekräftelse när du kommunalrådet tydligt uttalar samma sak. Det går inte att tjäna två herrar samtidigt - det får både Camilla Hansen och Eva Bergström rejält påtalat nu. Ska bli intressant att se hur den nya styrelen kommer att se ut i det avseendet?

Och Luleå hockey gjorde det - vann över Djurgården. Och jag gjorde det - bakade semmelbullar och gjorde mandelmassa. Den senare förädlat halvfabrikat - köpt mandelmassa uppblandas med vispgrädde, hackad sötmandel och några droppar bittermandelolja.

Fick en lunchinvit med mejl på morgonen - dock olämpligt då jag dels tänkt vara ledig/jobba hemifrån idag och dels ska frossa i brunabönor, fläsk och korv. Och toppa med semlor i varm mjölk. ZAN-lunchen får jag be att få skjuta upp.de

Och så väntar vi på att det ska presenteras en "segrare" i partiledarfrågan hos socialdemokraterna. Fast det är tveksamt om det kommer att finnas någon segrare när detta avgörs. Vilket mandat kommer den personen att ha efter denna pinsamma process. Nu går LO-Malm ut och säger att han skäms över att vara socialdemokrat. Vem hade anat att vi skulle få sen en sån rubrik?

Och KG Bergström försöker hjälpa till i processen - har tydligen i Expressen utsett Elvy Söderström till ny partiledare. Ja (S) verkar behöva all hjälp de kan få.

Nu väntar diskbänken på röj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback