Skjut inte budbärarna

2011-03-16, kl. 06.30

Dagens surprise står miljöpartisten Lotta Lindgren för. I ett öppet brev kritiserar hon kommunledningen för sättet att lösa konflikten med Lulebo och ger kommunledningen skulden för att skada Luebos varumärke. Alltså snacka om att skjuta budbäraren.
 
Än mer märkligt ter det sig eftersom Lotta Lindgren varit av kommunen utsedd revisor i Lulebo och borde haft ett ansvar att förmedla att Lulebo ska ha uttryckt kritik över ointresse från koncernledningen. Lotta om någon - som före detta gruppledare - borde dessutom ha ett minne av hur svårkommunicerade Lulebo alltid varit. Och vilket ansvar har Lotta för att inte ha rapporterat till koncernledningen.

Nog kan man också ana att hon tagit till sig rådet att anfall är bästa försvar.

Mera konflikter i Lulebosåpans kölvatten. Krister Hammarbergh är syrak på Mattias Karlsson som indirekt krävt hans avgång. "Solorace" och "så pass ofta försöker skapa interna konflikter" bådar inte gott för samarbetet inom moderaterna. Särskilt inte som ärren efter Salmgren/Karlsson såpan säkert ömmar än. NSD seglade ju häromdagen det historiska perspektivet Mickelsson/Petersen - kanske dags för en repris på M-sidan?

AIK tillhör absolut inte mina
favoritlag i hockey - snarare tvärtom på grund av deras "svans". Men kan ändå inte låta bli att glädjas åt deras avancemang. Kul med överraskningar och när David vinner mot Goliat - HV71

Nå ikväll är det väl dags att hålla på våra egna - Luleåbaskets avgörande match. på hemmaplan. Och Luleå hockey tar emot Djurgården - är det så? Kul att jämföra medias bevakning av dessa matcher isåfall.

Nåväl först ska jag ta vara på den dag som grytt. Uppstigen någorlunda i tid - fem i fem - och gråter inte, Fast nog kan jag hitta anledningar att gråta. Medias "glömska" över alla som dött i tsunamin till förmån för spekulationer om vad som kan hända här hos oss. Gripande de få bilder där anhöriga söker och ropar efter försvunna anförvanter. Och i skuggan av Japan glömmer vi alla också Libyen där Kadaffi härjar och verkar slå ned befrielsekampen. I väntan på att EU och världssamfundet ska besluta om flygförbuds zon. Med gräset gror dör kon - för att ta till ytterligare en ordspråk.

Och ikväll kommer min hemmakock hit - fisk- och skaldjursgryta - tror jag stod på menyn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback