Sportig helg

2011-03-07, kl. 06.00

Vilken häftig sporthelg - utför för både damer och herrar, dito skidskytte, Vasalopp och femmil. Dessutom lite bandy och sånt som jag inte är så inntresserad av. Noterade dock att Bollnäs vann i någon form av slutspel - gladde väl morbror Sture. Och så en bronsmedalj i höjdhopp - inomhus VM eller var det EM - kanske? Iaf en junior Emma som var riktigt glad.

Förstås glad också - Jens som tog sig i mål i sitt 10:e vasalopp - och på
näst bästa tiden. Näst bästa tiden av de 10 loppen kanske jag ska skriva. En otrolig resultatservice - du kan följa vilken löpare du vill både med sms.-tjänst och på hemsidan. Och kolla tidigare resultat och jämföra.

För min del hanns det inte ens med en promenad - fast jag hade en bestämd målsättning om det. Kanske därför jag fastnade för tipset om hur undvika stressätande.

Ser att vi i Sunderbyn haft fin främmande - av Lars Ohly. Han tycker det är för få vänsterpartister - särskilt i Norrbotten. Besviken över valresultatet här. Dock har NSD så fiffigt klippt in dagens Demoskop på samma sida - där Ohly kan glädja sig åt en uppgång med 0,7 procent - dock fortfarande under valresultatet.

Och idag ska vi få veta vem som ska ta ansvaret för miljonrullningen i Lulebo. Och till och med jag har fått uttala mig i ärendet - känns lite ovant att säga saker i tidningen.

Nå nu är det ny vecka och måndag igen. Bara hugga i och ta för sig. Börjar med att åka till Kalix idag för styrelsemöte med Kali Folkhögskola. Vid hemkomsten gäller träning - så det blir sen hemkomst till Bärigårn idag.

Camilla har namnsdag och gratuleras.

Nu skrider jag till verket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback