Tågblogg

2011-03-28, kl. 07.15

Sitter på tåget och bloggar. Första gången. Har läst dagstidngarna - e-tdinigarna - ingen höjdare precis. Nog inte så bra uppkoppling - segt.

Har bott på gamla anrika Järnvägshotellet. Deckarspännande miljö. Lite kul - det var SJ personalen som släppte in mig i frukostmatsalen. Men framdukat var det - frukost.

Genomfartstrafiken på Bärigårn toppar Kuriren. Fast nog kunde de haft en bld på det vackra huset istället för hockeybilden. Tackar särskilt för att artikeln finn på nättidningen - ska länka till Andes och Karolina - i Göteborg resp. London.

Och så häpnar jag när "gatuchefen" Gabrielsson förnekar att de lovat någon gång och cykelväg. Hur fräckt får en kommunal tjänsteman ljuga. Både Kerstin och jag har brev där han förklarat varför det inte blev någon väg. Och staketet kom till på initiativ från nämnde Gabrielsson. Han trodde nämnligen att folk skulle gena trots cykelvägen som skulle bli.

Och inte hinner jag mer än lämna stan innan eländer bryter ut. Förlust för Luleå hockey - och nu två - två i matcher. Men der är väl allt för spänningen - och klirret i klubbkassorna. Ibland tror jag de gör upp så det ska bli alla 7 matchena!

Och så står stan i brand - iaf nästan. 16 bilar enligt NSD och20 enligt Kuriren.  Fast nu har NSD uppdaterat till
25 varav 11 totat utbrända. Stackars Porsön - vad de drabbas av elände. 


Obekväm ställning för dator - får nog sluta nu innan skadan blir för stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback