Bekräftar regeln.

2011-05-08, kl. 07.30

Och häpp - tänkte inte på att jag inte bloggade något igår morse - jag hade ju kunnat skriva något igårkväll. Men sanningen att säga så tog jag mig en liten tupplur igår när jag kom hem efter det supertrevliga mötet i Kalix. Men även i fars manuella dagböcker fanns en och annan dag på han inte hann med. Ska väl vara något om bekräftar regeln.

Som sagt - supertrevligt i Kalix. God mat, god stämning. Kalixborna mycket nöjda över uttalandet om att FP röstar för att allmän kirurgin blir kvar i Kalix. Gunnar Andrén gjorde en strålande analys av det politiska läget och Carina Sandor fick oss att tänka till när hon berättade om jordskreden i Skinnskatteberg. Och Sebastian Rautila var lysande både i panelsamtalet och i motionsdebatterna.

Idag har
Åke namnsdag - grattis Bergbäck, Cederlund  och Forslund - alla tre deltagare  vid helgens konferens. Någon Åke Sundström fanns inte med - men annars har Sundström numer 30% av platserna i länsförbundets styrelse när Carina invaldes - sen tidigare Alf och Jens.

Och Birgit Stöckels yngste fyller år i dagarna - dock inte på Åke dagen. Historien är den att Birgit skickade mig ett sms - att babyn anlänt till världen. En koll på datumet visade att det var Åke - dagen - dock hade min telefon fått fnatt då - så datumet var fel. Mycket märkligt att historien upprepar sig - idag säger min telefon "2 jan - 2000". Och nyss fick jag ett sms där någon meddelade att "jag" är i Sunderbyn på fotbollscup hela dagen. Och när jag skulle kolla vem som hade numret så är det bara borta!

Konferensen i Kalix inleddes då verkigen sorgligt när Alf Sundtröm ringde mig på väg mot Kalix  och meddelade att Naemi Cederberg avlidit. En mycket uppskattad partikamrat som följt mig sen jag började för snart 35 år sen.

Ingen Juholteffekt ännu - det är väl vad man kan läsa ut av dagens - möjigen gårdagens - Skop. Ja annars hittar jag inget spännande att länka/kommentera.

Synd för mig så skriker lägenheten efter "renovering" - samtidigt som det ser ut att bli en riktig sommardag.8 maj - och inte en snöfläck ens där snöupplagen varit. Nu ska jag ge mig på tvätten - så får jag iaf vara ute och hänga den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback