Kortversion

2011-05-16, kl. 06.45

Det blev en kortversion av det som kallas natt. Föräldrarna återvände till Västbacken halvett och jag landade hemma en halvtimme efter det. Och trots att det  med blev sängen och sömnen med racerfart hann detinte bli många timmar innan jag efter en kort översovning steg upp kvart i sex.

Så även detta inlägg får bli en kortversion. Där jag konstaterar att helgen varit bra och fullständigt lat. Ja lördag blev det två inte helt korta promenader - nöjd med det. Flickorna anlände sen eftermiddag och sen har dom varit i fokus till i natt.

Deras reaktion på debaclet mot Finland - i hockeyn - var att det somnade på soffan redan vid 3-1. Skönt att det var sen match så inte lokaltidningarna hunnit bre ut sig om eländet. NSD bröt för tryckning redan vid 5-1 medan Kuriren hann med det bittra slutet - själv fortsatte jag eländet av bara farten och rapporterade 7-1.

Elände också med omvalen i Västra Götaland och Örebro - pinsamt lågt valdeltagande. Sen är det något förvirrande eftersom jämförelse i media görs mot det val som skedde 2010 - och som underkänts - medan
valsajten jämför med 2006.

Kortversion skulle det vara - vädret kallt och grått. Hoppas att flaggan hissas på Tegskiftesvägen så att det lyser upp lite - när Christina fyller 63. Grattis!

Jobb på förmiddagen - lite ärenden att uträtta efter lunch och så en dos träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback