Nordiskt derby

2011-05-14, kl. 07.15

Fredag den 13 blev en riktigt bra dag. Lagomt med jobb, nytt klockarmband och hockey i kubik. Först svenskmatchen och sen finnmatchen - och båda lagen jag höll på vann - så nu blir det ett
nordiskt prestigedeby på söndag.

Och i spåren av Uppdrag granskning blr det plötsligt det omöjliga möjligt - nu har 80-åringen flyttats. Uppföljande artikel i Kuriren - ej länkbar än. Oj vad det irriterar mig att de inte lägger ut det som finns i papperstidningen. Men det är väl den snöda vinningen som styr. Ingen tjuvläsning av icke prenumeranter.  Har ju faktiskt inte prövat om det går att länka till E-kopian?

Inte bara rubriken "maskiner, Människor och makten" - med en underlig fördelning av gemena och versaler som brydde då jag läste dagens ledare i Kuriren. En hyllningsartikel till MP och Gustav Fridolin. Trodde faktiskt det var en bildförväxling också - påfallande lika till utseende JE och GF. Fast vi får väl tro på slumpen - för ingen av dem är väl någon look-alikeperson?

Kuriren följer upp läkaren som misstänks för att olagligt ha skrivit ut droger till unga missbrukare. Nu uppdagas ett hemligt liv med porr och sextrakasserade patienter.

Kanske snart dax för Kent Ögren att pudla och be om ursäkt?

Noterbart i sammanhanget att båda dessa händelser inträffat i det offentligas skyddade hägn! Kanske dax att avskaffa myten om att huvudmannaskapet har något att göra med garanti om kvalitet?

Morgonstund har guld i mun - njuter av fågelkvittret från det öppna sovrumsfönstret. Och blir understundom stående och studera det intensiva fågellivet här ute på gårn. Flugsnapparna är för närvarande det mest frekventa och intensiva. Jag gillar dom trots att Peter Swedenmark gör ner dem som "burdus liten fågel".

Apropå den snöda vinningen ovan kan jag undra varför ledarsidorna på nättidningen alltid är uppdaterade - i båda tidningarna. Har de räknat ut att vi som läser ledarsidorna är prenumeranter och således inte behöver snålläsa på nätet? Men bra är det iaf.

Förmiddagen ska ägnas åt en promenad. Sen kommer Sara och Lisa. Få se hur de planerat min tillvaro? Misstänker ESC - undrar var jag ska gömma mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback