Paraskevidekatriafobi

2011-05-13, kl. 06.30

Paraskevidekatriafobi - det gäller att hålla både tungan och fingrarna i styr när detta ska skrivas. Själv har jag snott det från Kurirens "I dag". Erkänn att inte du heller hade hört det förr?

Tiden går fort när man har roligt sägs det - måtte ha storgarvat hela veckan - för idag är det fredag - igen. Sol ute - och hyfsat sol i sinne. Temperatur kan jag inte ange då solen gör termometern till en glädjemätare. Som "ettanperiodare" - radions P1 alltså - fick jag igår en djupare väderprognos som talade om mulet i hela landet - undantaget Norrbotten - som kunde få både sol och uppehållsväder.

Det kan vi behöva - NSD fortsätter att toppa med vårdskandalen. Svårt att gradera - men känns som om den största kränkningen är skyddandet av den misstänkte. Han kunde inte flyttas utan medgivande - men frågan är om de överhuvudtaget tänkt tanken. Verkar inte så.
-
Och i Kuriren ettanrubrik säger den läkare  som skrivit ut droger till missbrukare "Jag fick en pistol mot tinningen". Gärdagens artikel - dagens inte länkbar än. Låter osannolikt? Koppling mot kriminella gäng!

Kan det räknas som en nyhet att Kent Ögren gått i taket? Ogillar det diffusa i artikeln - varför får vi inte veta när och hur mötet ägt rum? Var det ett slutet möte? Eller fanns andra politiker med? I dagens Kuriren - sidan 12 i papperstidningen - kan vi läsa att en samrådsgrupp inväntar dialog med landstinget - och i artikeln framgår att Kent Ögren inte känner till någon grupp.

Vet inte om jag gillar eller ogillar att Ryssland slog ut Kanada ur VM - dock skönt att veta att jag kommer att hålla på Finland - mot Ryssland. Jo - jag hamnade på hockey igårkväll - för att slippa se ESC. Där ramlade jag in lagomt till "omröstningen". Men ingen finess alls på den - saknar verkligen den spänning som utdelningen av "points" innebar. Tjugofem (25) bidrag i finalen - hur orkar någon genomlida det? Eric Saade gick dock vidare - sista kuvertet. VARNING - för länken till Saade - ogillar starkt den reklam som påtvingas mig varje gång jag klickar på en länk till TV.

Ogillar också att Sveriges match mot Tjeckerna äger rum redan klockan 16 - idag - ingen tid för slappande framför TV:n.

Och nu ska jag inte slappa mer framför datorn - idag är inget annat inplanerat än ett par timmars jobb.

Ska kolla in om jag kommer in på FB - det gjorde jag inte klockan 6.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback