Shortsväder?

2011-05-01, kl. 07.30

Så har vi bytt månad. Ingen DN i lådan idag - det borde jag vetat. Men det är skönt med den korta promenad till lådan iaf.

Föreföll kunna vara shortsväder när jag spanade ut - men promenade sa något annat - plus 5 blir kyligt även för gamla härdade ben.

Härdade mot norskarnas framfart sen skid VM - men nog blir det väl tungt att dra upp flaggorna i topp idag - efter
debaclet mot Norge igår - och till råga på allt som hamnade jag på matchen.

Annars var dan igår riktigt vilsam och bra. Började räfsa lite grann - och optimnist som jag är så tog jag bort uppmärkningen för plogningen. Plockade 2 icakassar med kottar. Tog många raster i solen med kaffekoppen. Och njöt av omgivningen - inte minst av fågellivet. Två vita svanar flög över Bärigårn - så jag fick en förnimmelse av att jag nästan kunde sträcka ut handen och ta i dem. En odefinerad fågel befinner sig här igen - duvlik men med en vit teckning på vardera sida om halsen - och illgul näbb. Dessutom föreföll den vara en riktigt god flygare - det kan väl inte vara en duva??

Glömde gratulera kungen igår - bättre sent än aldrig - grattis!

Jag har några vänner som fyller år idag - 1 maj - det vet jag. Men kommer inte på någon annan just nu än Christels dotter Lova - grattis.

Har inte riktigt bestämt vad denna dag ska innehålla - ska dock börja med att färdigställa deklarationen för fars dödsbo. Husförsäljningen. Fast allra först ska jag nu gå ut och hänga tvätt - så mina träningskläder hinner torka till i morgon.

Och om Thunés skulle råka läsa ända hit så kan jag meddela att det inte blev någon tipsvinst den här gången heller - men trägen kommer att vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback