Släng sig i väggen

2011-05-23, kl. 06.15

Vulkanen Grimsvatns kan nog slänga sig i väggen - det kommer nog att ryka betydligt mer här i Norrbotten när nu landshövdingen och Kent Ögren drabbat samman.

"Det är sanslöst" - "Ögren sågar landshövdingens utspel om akutkirurgin" lyser mot mig när jag plockar upp NSD ur brevlådan. Och hela baksidan ägnas åt samma tema "Ögren går till attack". De har väl varit allmänt känt att det gnisslt i den relationen - inte minst sedan PO lyfte in Bucht i länsstyelsens råd. Blir spännande att se hur det här "askmolnet" sprider sig.

Spännande blir det också att följa de nya språkrören i Miljöpartiet. Ser att NSD gläds över att Fridolin tagit avstånd från MP:s tidigare ståndpunkt om förändringar i LAS. OA bör dock notera att intervjun är gjord för LO tidningen - läste någonstans om hur Fridolin anpassar sitt budskap efter vilken målgrupp som förväntas läsa. Synd att jag inte kommer på var det var jag läste det? Det var åskådliggjort med ett antal exempel som var rätt avslöjande.

Söndagen trillade i väg den också. Men det blev lat. Bortsett från en promenad - som jag nu vet inte är mer än 4,3 km -  så hände inte särskilt mycket. Jag begåvades med huvudvärk - förmodligen av den intensiva blåsten. Befarade förkylning - men eftersom den är borta nu - så hoppas jag på det bästa.

Och måndagen har startat mycket bra - kom upp någorlunda i tid - klockan 5. Solen skiner och plus 10 då är inte dumt.

Desirée och Desideria har namnsdag. Inte många såna som jag känner - men prinsessan Desirée får en särskild namndagshälsning. Hon räknas väl in i kungahuset - så hon kan behöva lite uppmuntran nu när drevet går.

För min del blir det väl en rätt vanlig dag med jobb på förmiddagen och träning efter lunch. I övrigt tar jag det som det kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback