Da Capo

2011-11-19, kl. 08.00

Undrar hur långt jag kommer om jag vill skriva på
temat Da Capo?

1. Klockan stannat på fem över ett i natt - igen
2. Kommer aldrig ihåg att den gör det - så jag var ganska nöjd med att stiga upp fem över sex - som jag trodde klockan var.
3. Glad ihågen slog jag på Da Capo - och hann höra ett antal låtar innan Andes Eldeman avannonserade.
4. Da Capo på vädret - mörkt - en viss tröst i frostknastrande gräs - men ingen snö.
5, Da Capo på Östmans krönika - kommer alldeles för sällan - men börjar vara lite less på Da Capot om Mattias Karlssons uselhet.
6. Sånt som jag vill ha mer Da Capo av är han som gick in på sjukhuset och anmälde sig själv för rattfylleri.
7. Da Capo för LF-basket kan vi också hoppas på.
8. Da Capo på match mellan Luleå hockey och Skellefteå idag. Da Capo på vinst för Luleå sitter bra - men jag gråter inte om Skellefteå vinner - lite nostalgifavoriter.
9. Da Capo på Johan Erikssons liknelser som inte stärker hans argumentation. Förvisso är inte alla som inte når upp till Johans gigantiska 2 meter (sant?) dvärgar - men gränsen för en vuxen går vid 1,50. Så alla som uppnår hälften går faktiskt från gigant till dvärg. Så kanske storregion som halveras bara kan kallas region? Om den sen kan bli bra eller dålig vill jag avvakta med till vi får lite konsekvensbeskrivningar
10. Och Styrman i repris förstås - nu ska han häktas - men han ska minsann inte säga ett piss för det. Låt oss får fort honom från Da Capo listan - en from förhoppning.

Ingen basket idag som tänkt - Lisa ligger nerbäddad i förkylning. En stunds hemmapyssel - innan jag drar till Boden för en trevlig lunch med trevliga personer. Boden fp:are och VÅR EU-parlamentariker Cecilia Wikström. Skriver VÅR för det känns som en stor tillgång att hon har sina rötter i Kalix och Norrbotten.

Grattis Lisbet och Elisabet - med alla stavningsvarianter. Ha en bra namnsdag. Och ha en bra dag alla ni andra också - finns alltid något att fira även om ni inte har namnsdag. Bara det faktum att vi upplever denna dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback