Eld i baken

2011-11-16, kl. 06.30a
Nu gäller det att sätta eld i baken - vaknade först 05.45. Mötte Lilly i hallen på väg att hämta tidningarna. Regnigt och 5 gradet varmt. Inget önskeväder i november.

Bästa kusinen kom hem igårkväll - strax före 22. Vet inte vllka nya vanor hon skaffat sig - men höråte redan hennes steg på övervåningen. Tystnade - hon insåg nog att det var väder att sova länge idag.

Apropå eld i baken så är det tydligen det sossarna i Luleå har. Fritidsgårdarna ska återgå till kommunal drift - och då gäller det att rädda det som räddas kan. Åtminstone "
plant(S)kolan" unga Örnar. Endast 16% av det generösa bidraget kommer dem till godo - som hålls upp som alibi för bidraget. Resten går till att behålla en anställd? Den så kallade opolitiska rörelsen Unga Örnar kläs av in på skinnet med citat av Jan-Ivar Johansson.

Tyvärr bränner det i baken - hinner inte skriva mer idag. Ska hämta Thomas 09.00 för vidarefärd till landstingshuset för att träffa våra ledamöter och andra. Sen blir det jobb - och 13.30 har jag bankbesök.

Grattis Viveka och Vibeke , namnsdag idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback