Force majeure

2011-11-29, kl. 07.00

Hm - idag är det force majeure läge. För vem kunde förutse att jag inte skulle vakna förrän 05.57 idag. Pigg, nykter och någorlunda vid mina sinnens fulla bruk så slår jag uppenbarligen av larmet och somnar om. Och minns inte ens att jag gjort det.

Med det säger jag att det inte blir något skrivande här på bloggen. Bara några konstateranden:
 
ingen snö idag heller - men förutsättningarna ökar med antal minusgrader. Hela 5 igårkväll när jag kom från basketen. Fö härlig seger för Northland basket - fast ingen skönspelande match precis. Men kul med 1 517 personer i publiken. Och kul med sällskap av Lisa och hennes fina kompis Isabell. Hämtade dem från basketträning - snabba ryck - med blött hår som frös till is till tjejernas förtjusning. Dock inte så nyttigt - ingen läsning för föräldrarna.

Upptäckte att jag glömt mina svettiga tränignskläder kvar i ryggsäcken i bilen. Möjligen blir det omdisponering av träningen till i morgon. Nog för att jag har fler omgångar träningskläder - men i kombination med försovning och att jag har besök på jobbet vid lunch idag. Ska hjälpa en kompis med ett överklagningsärende - Försäkringskassan.

Minus på Viktväktarna igår - men ungfär lika segt som väntan på snön.

Vad ledaren i Kuriren vill bevisa idag
angående kvotering känns osäkert. Om kvotering. För mig känns det dock solklart - det ÄR kvotering redan idag. Kvotering styrd av fördomar, okunskap och mänskliga tllkortakommanden. Kvinnliga symfoniker blir valda först när det göms bakom en skärm.

Dagens STÖRSTA GRATTIS går till våran Anna Grönlund Krantz som utsett till chef för JKL:s huvudkontor i Stockholm.

Sune får också ett grattis idag - namnsdag. En av mina bästa lärare på realskolan hette Sune - så många fler känner jag inte till.

Hoppas er dag börjat bättre än min. Ha det gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback