Omstart

2011-11-12, kl. 08.00

Omstart på dagen - somnade nog in vid 3-tiden. Låg och lyssnade efter tidningen - men om tidningsbilen kom så hörde jag den iaf inte. Plastpostlådor ger inte mycket ljud ifrån sig - och det är iaf 62 steg mellan mig och lådorna. Plus en tjock timmervägg!!

Och vaknade inte förrän 06.20 - med telefonen - väckarklockan - i hand. Hur den kommit dit har jag inte en susning om.

Kom iaf ihåg att slå igång Da Capo - ljuv musik under tidningsläsandet.

Bara en ny nyhet på nättidningen - Kurirens - sen jag kollade i natt. Och tyvärr inte av det roligare slaget - misstänkt
mord i Vuollerim. Har de inte nyligen - inom några år tillbaka - varit ett sånt tillbud där uppe?

Papperstidningen toppar med att "Läkaren tas in till polisförhör" - Kuriren suger på scoopet!

Och på Kurirens ledarsida "skåpar" Lotta Gröning ut Juholt efter noter. Särskilt för hans agerande att vägra delta i debatter där han måste stå på samma sida - fysiska - som SD. När SVT sänder valdebatter ska han minsann gå till TV4. Har verkligen karl sagt så?

Och polisen fortsätter att rensa i "träsket" - tjuvar tagna på bar gärning igen med stöldgods i bilen. Det kanske är slumpen - men jag är förvånad att jag under de månader vi haft så många villainbrott inte sett polisen ha rutinkontroller och stoppa bilar. Min bild är att många avslöjas den vägen - med fingrarna i syltburken dvs stöldgodset i bilen. Nu var ju baltligan smartare än så - i toalettstolen. Äckligt tyckte barnbarnet Lisa.

NSD toppar sin papperstidning med att rättegången mot två poliser angående ansvaret för Jimmy Kallunkis död fick avbrytas. Juridiska spetsfundigheter om att ansvaret flyttats till närpoliscchefer och att dessa tjänster inte är tillsatta. Ytterst måste väl då den vara ansvarit som inte sett till att någon formellt har ansvaret? Polischefen? Polisstyrelsen??
Inte länkbart - iaf kan jag inte söka efter den för den för f-benade annonsen från Försvarsmuseet ligger och poppar och skymmer. Någon annan än jag som har det fenomenet?

Idag börjar dagen med basket kl. 10 - i Antnäs. Resten av dagen frilansar jag och tar det som det kommer. Är faktiskt sugen på korsord - har dock alltid lite svårt att komma mig för - känns oproduktivt på något sätt. Måste börja tänka på det som motion för hjärnan.

Kondrad och Kurt har namnsdag - grattis.

Njut nu ordentligt av lördag den 12 novemer 2011- den kommer inte tillbaka. Fö börjar vintern idag - Vinterstudion med skidor. kl. 11 - hinner nog inte hem till dess.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback