Rik som ett troll

2011-11-14, kl. 04.45

Oj så rik jag känner mig - på tid. Vaknade 03.12 - utsövd. Och hämtade tidningarna. Så när telefonen larmade om uppstigning hade jag redan läst båda lokalavisorna.

Jodå - gårdagens rågbullar blev riktigt goda - trots avsaknad av fett och sirap. Odh 1,5 kg lingonsylt står i kylen. I övrigt bestod söndagen mest av städ - acckompanjerat av Vinterstudion och
Kallas fantastiska millopp! Därpå en liten middagsvila - som väl gjorde att jag var utsövd så tidigt denna morgon.

SNÄLLA NSD - kan ni inte ta bort den förbenade annonsen från Försvarsmuseet som ligger och skymmer menyraden på nättidningen? Är det bara jag som blir irriterad? När jag klickar och försöker få bort den - hamnar jag till all olycka på Försvarsmuseets hemsida.

Och Kurirens nättidning ser ut så här: Server Error in '/' Application. Vilka nyheter kommenterar man en sådan morgon?

Det är inte precis tätorterna som står för de udda och tråkiga nyheterna denna helg. Udda får man väl lov att säga om en 13-åring som är ute och kör bil och krockar. Polisen uttalar att det inte vet orsaken till olyckan - tror inte polisen  att åldern på föraren kan ha varit orsaken? Och tragiskt mord i lilla Vuollerim - en 60-åring med känt dåligt ölsinne skjuter ihjäl en kompis.

Av lästa "gods" i helgen minns jag ledaren i Expressen. Själv trodde jag att Juholts halsstarrighet om att inte delta i debatter i SVT - om han hamnade bredvid SD - var en skröna - men uppenbarligen inte. Kanal Juholt var fyndig - från början till slut.

Lite tröst i bedrövelsen för Juholt och sossarna var väl helgens Sifomätning - där sossarnas kräftgång åtminstone tillfälligt brutits - men 27,4% för sossarna. Vi som har några år på nacken i politiken får fortfarande känslan av feltryck. Expressen var tydligen inte med då - för de skriver om "lyft".

Emil har namnsdag idag - en särskild tanke till han i Lönneberg - grattis! Och Emilia får också ett grattis!

Idag blir det jobb på förmiddagen. En kort sådan då Viktväktarna väntar kl. 11.30. Sen blir det träning. En rätt vanlig måndag med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback