Roligt - så länge det varade

2011-11-02, kl. 07.00

Roligt så länge det varade - med vintertidsbonusen. Igår eftermiddag fick jag tillbak ytterligare en timme. På jobbet efter träningen blev jag stressad av att klockan var nästan 18 - men efter inhandling på Kvatum meddelade radion att klockan var 17.

Som vanligt jämnar allt ut sig - denna morgon har jag stigit upp först 06.15. Låg och "plågade" mig kvar i sängen för att larmet inte ringt - och armbanduret visade något mellan 3-4. Dubbelolycka - larmet tydligen felinställt och armbandsuret hade sackat igen.

Och tron på horoskop får sig en knäck. Enligt Kuriren ska jag få en bra start på dagen!! Men kanske de bara publicerat fel dags horoskop? Vill ju så gärna tro!

Dagens gästkrönikör skriver också lite på temat "tro" - alternativmedicin. Visst - kan hålla med om att det finns mycket bluff och många lycksökare. Som bör bekämpas. Men glöm inte heller att våra förfäder botade mycket med naturens skafferi - och att många mediciner faktiskt har sin grund där. Kiropraktiker och massörer dras också över samma kam när Matihas Bred - breder ut sig. Själv kan jag bara vittna om att kiropraktikern har förflyttat mig - på en tiogradig skala - från 1-10 - där 10 är TOPPEN! Jag har också lyssnat till vittnesmål från arbetare i blåställ som berättat hur de bara fått värktabletter utskrivna av vårdcentralen medan dr Bramberg fixat deras ryggar. Vi ska inte kasta ut barnet med badvattnet!

Vare sig krönikör eller dagens ledare är "nätade" än - men jag hittade
den här debattartikeln av Helen Doktare som jag hade tänkt lägga ut redan igår. Insiktsfull - ser både gårdagens problem men också att dagens lösning har stora brister.
Själv borde jag aldrig förlåta samhället att det tvingade min knappt 30-åriga kusin till förtida pension - den bidrog STARKT till hennes alldeles för tidiga död.

Hoppas jag hinner gå in och skriva idag - mer att kommentera - men det är väl knappast troligt.

Grattis till Tobias - Krantz i särskild åminnelse - som har namnsdag idag.

Nu måste jag speeda upp om jag inte ska komma efter Thomas till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback