Blackout

2011-10-10, kl. 06.30

Måtte ha fått någon form av blackout igår - som inte skrev en rad på bloggen. Populärt att skulla på SJ så jag gör väl det jag också. "Tågade" ju hem från Norrköping. Trevligt sällskap på tåget och lugnt och stilla. Men uppkopplingen funkade inte bra alls. Inte ens på tågstationer som Bollnäs fanns något nät tillgängligt. Försökte ta mig ut på nätet när vi nalkades Älvsbyn på morgonkulan - men inte där heller funkade det.

Blackout är väl bara förnamnet vad anbelangar Julholt. Det kan inte ens behövas några regler för att förstå att ett bostadsbidrag från riksdagen inte ska täcka bostadskostnader för en sambo - oavsett man kallar henne kulbo eller något annat. Försvarstalen når i flera avseenden sandlådenivån - som det om att någon
skulle vilja skada honom. Det klarar han ju uppenbarligen så galant själv!

Skönt iaf att vakna hemma i min egen säng efter tre morgnar på annat håll. Den fula ovanan att "snooza" mig genom en halvtimme fanns kvar. Tror jag har för skön säng.

Mörkt som rackarn att hämta tidningarna idag. Längtar efter snö. Idag var det varmt och blött. Stormen som ven igårkväll har bedarrat - skönt.

Skönt att serverhallarna är i hamn - NSD toppar idag med ytterligare artikel om detta - inte länkbart än.

Kurirens första nyhet är att "Blinkande ljus får Roslund att tveka" - om vindkraftsprojektet i Markbygden. Ja det skulle väl se ut med ett tivoli i ett Natura 2000 område - rena tivolit som det beskrivs i artikeln.

Skön nyhet att den försvunna 17-åringen i Boden är återfunnen. Ytterligare ouppklarat försvinnande är vad vi behöver minst just nu. Särskilt som Kuriren har en stort uppslagen artikel om att polisen misstänker människorov av Tomas Johansson.

 Dagens märklighet är väl att NSD:s ledarsida inte med ett ord beror Julholtaffären. Eller affärerna rättare sagt - det finns ju ett antal färska att välja på. OA har inte skrivit något idag - och vore jag ledar(S)kribent så skulle jag nog också tagit semester.

Idag slutar min "semester" också. In i vardagslunken med lagom dos arbete och lagom dos träning. Men först lite gratulationer;

Agneta Heikki 50 år idag - supergrattis till vår landstingsrevisor!! Och Karl-Egon Lidström 80 år idag - hurra, hurra, hurra! Får ropa lite extra högt så det når till Uppsala också - grattis Sebastian!!

Namnsdag idag - Harry och Harriet. Grattis alla! Farbror Harry i Smedsbyn i särskild åtanke.

Nu ska det bli gott med havrgrynsgröt - efter utsvävningar med hotellfrukostar. Som en morgon till och med inkluderade en god liten bit kärleksmums till frukostkaffet!!

Kommentarer
Postat av: Onside

Snälla Ylva, detta läste vi Kurirenläsare redan i lördags ...

2011-10-11 @ 12:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback