Drevet går vidare

2011-10-04, kl. 07.00

Drevet mot Hägglund går vidare - förutom Odell har det nu klivit fram något kommunalråd - från Markaryd om jag minns rätt - som vill ta stafettpinnen. Och om Birro hade jag väl rätt som funderade i termerna skämt. Fast det blev ju lite allvar för honom -
sparken från TV4.

Och Juholt har det inte lätt han heller - försöker dölja revolten i riksdagsgruppen med att säga att budgeten minns inte var färdig. Extra inkallat möte?  Det hjälper inte mycket att OA försöker hjälpa honom i dagens NSD. Trovärdigheten starkt undergrävd  - det har varit lite för många "libyenaffärer".

NSD:s papperstidning basunerar ut att Kaj Hedstig vill stoppa spekulationerna. I gårdagens artikel (som jag väl kommenterade igår) så framgår att FP redan 2005 hade ett riktigt klokt förslag - överlåt med villkoret att man bygger själv - annars går tomten tillbaka till kön. Vi trodde aldrig på vitesförslaget.

Tragiskt mord på häkte i Stockholm. Igår sa man att det var första gången det hände i svensk kriminalvård att personal dödades - fast då tänkte jag på min farbror Reinhold som var fångvaktare på Långholmen och blev skjuten av en intagen utanför sin tjänstebostad. I början av 50-talet. Fast man kanske menade inom lås och bom?

Bra jobbat av Nobelkommittén - att dela ut priset fastän pristagaren lite överraskande hunnit avlida. Allt annat hade varit pinsamt.

Idag gratulerar jag Ellen som fyller 30 år - mitt bonusbarnbarn. I Järfälla! Frank och Frans har namnsdag - grattis!

Nu måste jag göra mig färdig - ska ha med kusin Kerstin till flyget. Och vid 10-tiden är jag utlovad herrbesök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback