Hälsning från Norrköping

2011-10-07, kl. 08.00

En liten hälsning från Norrköping. Resan hit igår fungerade alldeles utmärkt. Flyg plus tåg och ankomst till och med några minuter före tidtabell . kl. 12.10.

Började spöregna precis när vi kom ut från tåget. En blöt promenad till hotellet som har det eminenta namnet Elite Grand Hotel. Mycket pampigt i stadsbilden men har nog aldrig bott på ett så pyttigt hotellrum - men helt okej.

Idag har jag haft genombrott för läsandet av nättidningarna. Har äntligen fått till förstoringsfunktionen och bläddrat igenom både NSD och Kuriren.

Vemodigt känns det att se farbror Lennarts dödsannons i tidningen. Ytterligare en som alltid funnits i mitt liv som gått före. Många ljusa minnen dyker upp. Begravning i stillhet - skulle nog önska att jag kunde få vara med i kyrkan.

Har försökt ta mig en rejäl sovmorgon - efter gårdagens uppstigning 03.45, Men som vanligt gör sig ischiasnerven påmind när klockan närmar sig 7. Men nu har jag fördrivit lite tid här vid datorn - och nu dags att börja göra mig färdig för frukost.

En trevlig middag Stadshuset igårkväll - idag ska jag äta lunch med lokala fp:are på något som hette Sams. Om jag nu hittar dit. Inviterad av fp-gruppledare Mattias Sundin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback